Nieuwe salespromotor Heditex

Dinsdag 05 september 2023

Groothandel Heditex presenteert zich op de komende stofferingsvakbeurs Incoda van 24-26 september in Gorinchem dubbel met de vloerenlabels Meister en Bodiax. Ook met een nieuwe salespromoter van Meister!
Nieuwe salespromotor Heditex

Zoals we al eerder al uitgebreid meldden zal groothandel Heditex, met vestigingen in Vlaardingen en Boxtel, zich tijdens deze editie van de woningtextielvakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) presenteren met twee stands: één voor het vloerenmerk Meister en één voor Bodiax.

Sinds 1 juli 2023 wordt Heditex in Nederland bijgestaan door een salespromotor van Meister: 'We zijn erg verheugd met de komst van Quinten Esmeijer (foto),' zo meldt commercieel directeur René van Dekken van Heditex.

Samen met het enthousiaste verkoopteam van Heditex zal zijn aanwezigheid zorgdragen voor meer commitment en verbinding tussen afnemers en het merk Meister in Nederland.Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.bodiax.com
www.bvprojectinrichting.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvc-vloeren, laminaatvloeren, collectie, merk, distributie, a-merk, exclusief, beurs, interieurbeurs, toekomst, visie, stand, exposant, presentatie, winkelpresentatie, dealers, klanten, vestigingen, raamdecoratie, fournituren, personalia, #bodiax, #meister, #meisterwerke, #incoda, #interieurcollectiedagen, #heditex, #bvprojectinrichting

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden