Nieuwe salespromotor Heditex

Dinsdag 05 september 2023

Groothandel Heditex presenteert zich op de komende stofferingsvakbeurs Incoda van 24-26 september in Gorinchem dubbel met de vloerenlabels Meister en Bodiax. Ook met een nieuwe salespromoter van Meister!
Nieuwe salespromotor Heditex

Zoals we al eerder al uitgebreid meldden zal groothandel Heditex, met vestigingen in Vlaardingen en Boxtel, zich tijdens deze editie van de woningtextielvakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) presenteren met twee stands: één voor het vloerenmerk Meister en één voor Bodiax.

Sinds 1 juli 2023 wordt Heditex in Nederland bijgestaan door een salespromotor van Meister: 'We zijn erg verheugd met de komst van Quinten Esmeijer (foto),' zo meldt commercieel directeur René van Dekken van Heditex.

Samen met het enthousiaste verkoopteam van Heditex zal zijn aanwezigheid zorgdragen voor meer commitment en verbinding tussen afnemers en het merk Meister in Nederland.Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.bodiax.com
www.bvprojectinrichting.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvc-vloeren, laminaatvloeren, collectie, merk, distributie, a-merk, exclusief, beurs, interieurbeurs, toekomst, visie, stand, exposant, presentatie, winkelpresentatie, dealers, klanten, vestigingen, raamdecoratie, fournituren, personalia, #bodiax, #meister, #meisterwerke, #incoda, #interieurcollectiedagen, #heditex, #bvprojectinrichting

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Evolutie in vloeren
Tarkett introduceert de Id Evolution, een duurzame non-pvc vloercollectie. Gemaakt met 64% mineralen voor een gezonder binnenklimaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden