Nieuwe projectcollectie Kobe

Maandag 04 september 2023

Interieurstoffengroothandel Kobefab introduceert onder haar bekende merk Kobe een nieuwe vlamvertragende collectie stoffen met hoge akoestische waarde.
Nieuwe projectcollectie Kobe
Nieuwe projectcollectie Kobe Nieuwe projectcollectie Kobe Nieuwe projectcollectie Kobe Nieuwe projectcollectie Kobe

Foto's: 1. Lyrics - 2. Moiré - 3. Alpha - 4. Omega - 5.Sound

 


Kobe introduceert een nieuwe reeks inherente vlamvertragende stoffen in een aantrekkelijk kleurenpalet. Deze collectie straalt Kobe’s filosofie op gebied van de projectstoffen uit: 'design ontmoet functionaliteit!'

 

Alle stoffen in deze collectie zijn getest op hun akoestische eigenschappen en geluidsabsorptiewaarden. Deze kwaliteiten zijn ook grondig getest op duurzaamheid, soepelheid en vlamvertragende eigenschappen. Hierdoor voldoen ze aan de vereiste normen van Kobe voor zowel residentieel als project toepassingen.

 

De collectie bestaat uit gordijnstoffen en transparanten die zijn ontwikkeld vanuit de designvisie van tijdloze elegantie. De nadruk ligt op een natuurlijke look en feel, zachte haptiek, textuur details en trendy kleuren.

 

Alle kwaliteiten in deze collectie zijn kamerhoog waardoor naadloze gordijnen voor de meeste raamafmetingen mogelijk zijn. Een all-over gedessineerde Dim-out (Lyrics) met een hoge thermische isolatie en akoestische waarde en een verbluffende, zijdeachtige aanvoelende moiré gordijnstof (Moiré), behoren tot de hoogtepunten van deze collectie.

 

Een satijnen, Ottomaanse rib (Alpha) en een tweekleurige linnenlook (Omega) in de nieuwste kleurenplatten, zorgen voor tijdloze producten. Deze zijn gemakkelijk te combineren in allerlei interieurontwerpen. Het kleurenpallet biedt zowel commerciële basiskleuren als rijk, heldere kleuren om unieke interieur statements te creëren voor zowel residentieel als commerciële toepassing.

 

De akoestische eigenschappen blijken uit de geluidabsorptie, die tussen 0.55–0.80 ligt. De nieuwe stoffen zijn onder andere te zien in de showroom van Kobefab in het ETC te Culemborg (standnummer 97a) en de showroom bij het bedrijf in Valkenswaard.Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

nieuws, interieur, stoffen, gordijnen, collectie, vlamvertragend, akoestiek, geluidsdempend, projectstoffen, design, functionaliiteit, duurzaamheid, soepelheid,residentieel, project, textuur, trendy, kleuren, kamerhoog, dimout, satijn, interieurontwerp, showroom, #kobe, #kobefab, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden