Nieuwe Philips Hue producten

Maandag 27 juni 2022

Signify breidt zijn aanbod van slimme verlichting in de Philips Hue-serie uit met verschillende nieuwe producten. De aanvullingen moeten nog meer flexibiliteit, bediening en ontwerpopties bieden.
Nieuwe Philips Hue producten
Nieuwe Philips Hue producten Nieuwe Philips Hue producten

Een van de nieuwe producten van Signify is het Philips Hue Perifo-railsysteem, de eerste volledig aanpasbare railverlichting met een eigen reeks lampen. Het modulaire systeem kan aan het plafond of aan de muur bevestigd worden. Door de railelementen te combineren kan het systeem maximaal vijftien meter lang zijn. Spots, hanglampen, lichtbalken en lichtbuizen kunnen vervolgens aan de rail gemonteerd worden. De rail wordt aangesloten op een standaard stopcontact of bestaande bedrading met de meegeleverde voedingseenheid. Het systeem moet aan het einde van de zomer beschikbaar zijn.

 

Ook geheel nieuw aan het einde van de zomer is de Philips Hue Go-tafellamp met accu. Deze tafellamp heeft een ingebouwde accu en een meegeleverd laadplatform. De lamp heeft een siliconen handgreep om makkelijk mee te nemen. De tafellamp is spatwaterdicht, heeft een accuduur tot maximaal 48 uur en zal € 150 kosten.

 

Andere vernieuwingen zijn een zonsopkomst functie voor de Philips Hue-app. Deze functie werkt in combinatie met de gradientlampen van het merk. Per direct is ook een Philips Hue Tap dial switch beschikbaar voor € 50. Deze ronde afstandsbediening kan magnetisch aan een muur bevestigd worden. Met vier knoppen kan de gebruiker tussen scènes te wisselen en het licht dimmen met een draairing. De afstandsbediening is de opvolger van de bestaande Philips Hue Tap-lichtschakelaar zonder dimfunctie.Links

www.signify.com/nl-nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, #philips, #philipshue, #philipshuebridge, #signify

Gerelateerd nieuws
Light + motion van Prado
Met Light + motion brengt het designtechnologiemerk Prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder
Buitenlampen van Vibia
Mooie wandverlichting voor buiten sluit natuurlijk goed aan bij deze tijd van het jaar. Vibia brengt een aantal armaturen onder de aandacht die de aandacht vestigen op de belangrijkste kenmerken van een tuin, terras, patio of loopbrug nadat de zon is ondergegaan.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Regelbreker Nika Zupanc
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden