Nieuwe Philips Hue producten

Maandag 27 juni 2022

Signify breidt zijn aanbod van slimme verlichting in de Philips Hue-serie uit met verschillende nieuwe producten. De aanvullingen moeten nog meer flexibiliteit, bediening en ontwerpopties bieden.
Nieuwe Philips Hue producten
Nieuwe Philips Hue producten Nieuwe Philips Hue producten

Een van de nieuwe producten van Signify is het Philips Hue Perifo-railsysteem, de eerste volledig aanpasbare railverlichting met een eigen reeks lampen. Het modulaire systeem kan aan het plafond of aan de muur bevestigd worden. Door de railelementen te combineren kan het systeem maximaal vijftien meter lang zijn. Spots, hanglampen, lichtbalken en lichtbuizen kunnen vervolgens aan de rail gemonteerd worden. De rail wordt aangesloten op een standaard stopcontact of bestaande bedrading met de meegeleverde voedingseenheid. Het systeem moet aan het einde van de zomer beschikbaar zijn.

 

Ook geheel nieuw aan het einde van de zomer is de Philips Hue Go-tafellamp met accu. Deze tafellamp heeft een ingebouwde accu en een meegeleverd laadplatform. De lamp heeft een siliconen handgreep om makkelijk mee te nemen. De tafellamp is spatwaterdicht, heeft een accuduur tot maximaal 48 uur en zal € 150 kosten.

 

Andere vernieuwingen zijn een zonsopkomst functie voor de Philips Hue-app. Deze functie werkt in combinatie met de gradientlampen van het merk. Per direct is ook een Philips Hue Tap dial switch beschikbaar voor € 50. Deze ronde afstandsbediening kan magnetisch aan een muur bevestigd worden. Met vier knoppen kan de gebruiker tussen scènes te wisselen en het licht dimmen met een draairing. De afstandsbediening is de opvolger van de bestaande Philips Hue Tap-lichtschakelaar zonder dimfunctie.Links

www.signify.com/nl-nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, #philips, #philipshue, #philipshuebridge, #signify

Gerelateerd nieuws
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Goed gevulde Light+Building 2024
Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
lees verder
Veel activiteiten op Incoda
Op Interieur Collectie Dagen (Incoda), van zondag 24 t/m dinsdag 26 september, is er voor de bezoeker veel te beleven in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden