Nieuwe Mflor 2020-collecties

Dinsdag 21 januari 2020

Niet alleen kreeg Mflor recent een nieuwe look and feel, maar de pvc-vloerenspecialist introduceerde ook weer enkele nieuwe collecties.
Nieuwe Mflor 2020-collecties
Nieuwe Mflor 2020-collecties Nieuwe Mflor 2020-collecties

Een paar weken terug toonde Mflor trots haar nieuwe look en feel en fraaie nieuwe website en brochure onder het motto mFLOR, Sense of Living.

Voor 2020 introduceert Mflor weer enkele inspirerende lvt- of pvc-vloercollecties. Van een natuurlijke eiken vloer met lange, brede planken en Natural Touch, tot een nieuwe visgraat Parva-collectie (foto 1) en een uitbreiding van de populaire Nuance tegelcollectie.
 
De nieuwe Authentic Oak (XL)-collectie (foto 2) kenmerkt zich door een rustig eiken dessin in zes kleuren en lange, brede planken van maar liefst 150 x 23 cm. Het dessin bestaat uit twee films, waardoor een natuurlijke kleurvariatie tot stand komt. Bovendien is deze collectie voorzien van Natural Touch (ook bekend als InRegister Embossing) waardoor de collectie er niet alleen natuurlijk uitziet, maar ook zo aanvoelt.
 
Deze nieuwe collectie is ook verkrijgbaar in de Parva-visgraat afmeting: 60,96 x 11,43 cm, waarmee de vloer eenvoudig in het populaire visgraatmotief gelegd kan worden. Combinaties met grotere afmetingen of een border met of zonder voegstrips behoren ook tot de mogelijkheden.

De rechthoekige Nuance tegelcollectie van Mflor is dit jaar toegespitst op de zes bewezen kleuren. Vier hiervan zijn ook verkrijgbaar in het indrukwekkend grote, vierkante formaat van 91,44 x 91,44 cm (foto 3).

Mflor wordt in België gedistribueerd via Yepp en in Nederland via de grossiers Intr en Peitsman. De projectcollecties lopen via T&M.
Links

www.intr.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl
www.textilesandmore.eu
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, hout, pvc, lvt, vinyl, leggen, stroken, strook, plank, hout, stofferen, stoffering, mflor, #intr, #mflor, #peitsman, #solcora, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
 
Tendence vernieuwd
lees verder
Nieuwe hut Moso
Sinds vorige week heeft Moso International uit Zwaag een nieuwe tijdelijke kantoorlocatie gevonden, een magazijn was al iets eerder gevonden in Venhuizen.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden