Nieuwe locatie vloerkledenwinkel

Vrijdag 13 mei 2022

Vloerkledenwinkel heeft een nieuwe locatie toegevoegd, namelijk bij Boer Staphorst. Het is de volgende vestiging van Vloerkledenwinkel na een eerdere shop-in-shop bij Nijhof in Baarn.
Nieuwe locatie vloerkledenwinkel

In het bouw- en woonwarenhuis in Staphorst is een grote en gevarieerde collectie vloerkleden te bekijken, waaronder vintage kleden, wollen kleden en hoogpolige kleden. Zowel consumenten als interieurprofessionals zijn er van harte welkom.

 

Eigenaar Michiel Kroon van Vloerkledenwinkel is trots op deze nieuwe, strategische stap: 'Boer Staphorst is een gerenommeerde naam in het oosten en noorden van Nederland en sluit goed aan bij ons bedrijf door de goede kwaliteit die ze leveren, service en de mooie, goed opgezette showroom.

 

Zij waren op zoek naar een breder aanbod van vloerkleden. Hiervoor waren ze bij ons als specialist aan het juiste adres. Zo hebben we de handen ineen geslagen en zijn we een samenwerking begonnen. Geïnteresseerde en professionele klanten die in het oosten en noorden gevestigd zijn, hebben vanaf heden ook in hun regio een dealer met een gevarieerd aanbod in vloerkleden. Zo kunnen we ook dat deel van Nederland bedienen.''

 

Commercieel Directeur Arie Willem Raatgever van Boer Staphorst: 'Gezien het grote aanbod vloerkleden in de markt en de kennis die ervoor nodig is om dit de klant te kunnen presenteren hebben we besloten een samenwerking aan te gaan met Vloerkledenwinkel. Het is een bekende en sterke formule die online fors aanwezig is. Na meerdere bezoeken en bovenal prettige gesprekken in de fysieke winkels van Vloerkledenwinkel hebben we de knoop doorgehakt. Het samenspel tussen Vloerkledenwinkel en Boer Staphorst is perfect op elkaar afgestemd en zichtbaar geworden in de shop van Vloerkledenwinkel. De uitstraling van de shop en de kunde van de medewerkers van Vloerkledenwinkel en Boer Staphorst gaan er zeker zorg voor dragen dat we mooie resultaten gaan behalen.'Links

www.vloerkledenwinkel.nl
www.boer-staphorst.nl

Tags

nieuws, interieur, vloerkleden, winkel, samenwerking, strategie, alliantie, karpetten, shopinshop, interieurprofessionals, advies, verkoop, online, webwinkel, internet, medewerkers, showroom, #vloerkledenwinkel, #boerstaphorst

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden