Materiaal met een missie

Maandag 16 mei 2022

Eťn van de uitgangspunten van Kendix is om steeds duurzamere producten te ontwikkelen. Vanuit dat streven presenteert het merk de gordijnstof Tana recycle, gemaakt van pre-consumer gerecyclede Pes-vezels.
Materiaal met een missie
Materiaal met een missie Materiaal met een missie

Tana recycle is een transparante, kamerhoge gordijnstof van 100% gerecycle Trevira CS garens met een natuurlijke linnenlook. De Tana stof uit de 2012/2013 collectie in een nieuw jasje.

 

Een andere nieuwe gordijnstof binnen het Kendix-label is de kwaliteit Dream. Volgens Kendix, een merk van Artex, is dit een soepelvallende, kamerhoge black-out stof. De Dream is een digitaal geprinte uni structuur met een weefeffect op de bekende Goodnight. Met geteste Black-out waarden op 15.000 lux TM 5.04. Tana Recycle en Dream vormen een mooie aanvulling op het huidige assortiment. Enerzijds vanuit de groene gedachten, anderzijds vanuit het natuurlijke afsluitende aspect.Links

www.artex.hde.nl
www.kendix.nl
www.instagram.com/kendixstudios/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, kussen, kendix, artex, #kendix, #artex

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
 
Jardin van Instabilelab
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden