Nieuwe lijn matrassen

Woensdag 12 april 2023

Hofleverancier en beddenmaker Kuperus uit Almelo heeft een nieuwe luxueuze matrassenlijn van natuurlijke materialen ontwikkeld.
Nieuwe lijn matrassen
Nieuwe lijn matrassen Nieuwe lijn matrassen

Onder de noemer 'Long Lasting Spring Technology' heeft Kuperus een nieuwe matrassenlijn ontwikkeld, bestaande uit drie niet keerbare matrassen (LLST) en twee keerbare matrassen (Posture).

 

Elke individuele veer is gemaakt van hoogwaardig staal en thermisch behandeld (heat-treated). De kern van pocketveren loopt van kant tot kant waardoor elke matras een 100% veerbezetting heeft. De drie LLST kernen hebben vijf zones in lengterichting, met een zachtere heup- en schouder zone. De LLST matrassen zijn één-, twee- of drielaags geveerd en elk leverbaar in drie comfortklassen.

 

De Posture verenkern kent naast een zonering in lengterichting óók een zonering in breedterichting, de zogenaamde tweedimensionale zonering en is leverbaar in vier comfortklassen.

 

De overige materialen die in de matrassen zijn verwerkt zijn kokos, jute, natuurlatex, wol, katoen en viscose. De matrassen zijn voorzien van een ingenaaid geweven label, een lederen label en geborduurde handgrepen.Links

www.kuperusbedden.nl

Tags

nieuws, interieur, matrassen, natuurlijk, materiaal, matrassenlijn, collectie, assortiment, slapen, keerbaar, staal, thermisch, zones, pocketveren, latex, zonering, heup, schouders, kokos, natuurlatex, wol, katoen, viscose, #kuperus, #longlastingspringtechnology

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
Leveringsproblemen Emma Sleep
Emma Sleep heeft toegegeven dat de klantenservice de laatste tijd niet optimaal was, waardoor klachten niet goed afgehandeld zijn. Hierover is overleg met de consumentenbond, waarvoor onder andere een compensatie is afgesproken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden