Mink weg bij Intr

Dinsdag 04 april 2023

Jacob Mink is na ruim 2,5 jaar weg bij groothandel Intr en sinds begin deze maand begonnen aan een nieuwe acquisitie uitdaging in de interieurbranche.
Mink weg bij Intr

Jacob Mink (foto; Linkedin) was sinds augustus 2020 als commercieel manager in dienst bij groothandel Intr. Vanaf gisteren, 3 april, is hij echter begonnen bij EK Living (voorheen Euretco) en Decorette als manager acquisitie en new business. EK Living is een in- en verkoopcombinatie die gelooft in de kracht van een retailer als lokale held. Decorette is een bekende woningtextielformule in Nederland.

Mink stelt graag een bijdrage te willen leveren om deze twee concepten nog succesvoller te maken en samen met zijn nieuwe collega’s aan dit doel te werken. Ook ziet hij er naar uit om kennis te maken met alle ondernemers. Daarvan zal hij er ook veel kennen: hij was eerder actief bij de formule-organisatie Concept & Companies, bekend van de formules Otak, Colors@Home en Voor Verf & Wonen.Links

www.decorette.nl
www.ek-retail.com/nl
www.colorsathome.nl
www.concepts-companies.nl
www.intr.nl
www.otak.nl
www.voorverfenwonen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubel, projectmeubel, kantoor, zorg, onderwijs, retail, winkel, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, showroom, personalia, #decorette, #eknetherlands, #ekliving, #ekretail, #colorsathome, #conceptscompanies, #intr, #otak, #voorverfenwonen

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Consument minder negatief
De stemming onder consumenten verbeterde ook in februari weer iets, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen steeg van -28 in januari naar -27 in februari. De koopbereidheid verbeterde, terwijl het oordeel over het economische klimaat wat verslechterde.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden