Manager Musterring overleden

Woensdag 19 april 2023

De Duitse meubelindustrie rouwt om het overlijden van Oliver Höner, de managing partner van Musterring International Josef Höner GmbH & Co. KG, na een langdurige ziekte.
Manager Musterring overleden

Oliver Höner, afgelopen vrijdag 14 april gestorven, was gedurende meer dan 20 jaar actief in zijn rol als managing partner bij Musterring en was tevens een actief lid van de BVDM (Handelsverband Möbel und Küchen) en bestuurslid van de Vereniging van Meubelvakscholen (Möfa: Verein Fachschule des Möbelhandels).

 

Höner trad in 1992 toe tot het familiebedrijf Musterring International Josef Höner GmbH & Co. KG en werd in 1999 managing partner. Hij ontving in 2017 de 'Ehrenmedaille' van de stad Rheda-Wiedenbrück voor zijn inzet voor de ontwikkeling van de regio.

Höner was een pionier in de meubelindustrie en stond bekend als buitengewoon sympathiek en werd bewonderd om zijn creativiteit en betrokkenheid bij de belangen van de meubelhandel en ondersteuning van de meubelvakscholen. Zijn leiderschap en warme persoonlijkheid werden door velen bewonderd en gewaardeerd.

De BVDM en de Meubelvakschool hebben vanwege de dood van Höner hun diepste medeleven betuigd aan zijn familie en nabestaanden.Links

www.musterring.de
www.moefa.de
www.hwb.online

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, vakopleiding, inkoopcombinatie, inkooporganisatie, overleden, overlijden, gestorven, sterven, heengaan, heengegaan, deceased, dood, rouw, rouwkaart, rouwadvertentie, annonce, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, herinnering, begraven, begrafenis, crematie, cremeren, #herinnering, #overleden, #inmemoriam, #memoriam #musterring, #moefa, #bvdm, #hwb, #oliverHoener

Gerelateerd nieuws
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Consument minder negatief
De stemming onder consumenten verbeterde ook in februari weer iets, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen steeg van -28 in januari naar -27 in februari. De koopbereidheid verbeterde, terwijl het oordeel over het economische klimaat wat verslechterde.
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
 
R+T 2024 Awards uitgereikt
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden