Manager Musterring overleden

Woensdag 19 april 2023

De Duitse meubelindustrie rouwt om het overlijden van Oliver Höner, de managing partner van Musterring International Josef Höner GmbH & Co. KG, na een langdurige ziekte.
Manager Musterring overleden

Oliver Höner, afgelopen vrijdag 14 april gestorven, was gedurende meer dan 20 jaar actief in zijn rol als managing partner bij Musterring en was tevens een actief lid van de BVDM (Handelsverband Möbel und Küchen) en bestuurslid van de Vereniging van Meubelvakscholen (Möfa: Verein Fachschule des Möbelhandels).

 

Höner trad in 1992 toe tot het familiebedrijf Musterring International Josef Höner GmbH & Co. KG en werd in 1999 managing partner. Hij ontving in 2017 de 'Ehrenmedaille' van de stad Rheda-Wiedenbrück voor zijn inzet voor de ontwikkeling van de regio.

Höner was een pionier in de meubelindustrie en stond bekend als buitengewoon sympathiek en werd bewonderd om zijn creativiteit en betrokkenheid bij de belangen van de meubelhandel en ondersteuning van de meubelvakscholen. Zijn leiderschap en warme persoonlijkheid werden door velen bewonderd en gewaardeerd.

De BVDM en de Meubelvakschool hebben vanwege de dood van Höner hun diepste medeleven betuigd aan zijn familie en nabestaanden.Links

www.musterring.de
www.moefa.de
www.hwb.online

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, vakopleiding, inkoopcombinatie, inkooporganisatie, overleden, overlijden, gestorven, sterven, heengaan, heengegaan, deceased, dood, rouw, rouwkaart, rouwadvertentie, annonce, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, herinnering, begraven, begrafenis, crematie, cremeren, #herinnering, #overleden, #inmemoriam, #memoriam #musterring, #moefa, #bvdm, #hwb, #oliverHoener

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden