Nieuwe fantasieŽn van Snurk

Donderdag 13 februari 2020

Snurk creŽert fantasierijke prints voor beddengoed en loungewear. Het bedrijf komt met een nieuwe beddengoed collectie, die bestaat uit vijf nieuwe prints.
Nieuwe fantasieŽn van Snurk
Nieuwe fantasieŽn van Snurk Nieuwe fantasieŽn van Snurk Nieuwe fantasieŽn van Snurk Nieuwe fantasieŽn van Snurk

Al dekbedovertrekken van Snurk zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, duurzaam geproduceerd in Portugal. De prints zijn verkrijgbaar in een- en twee-persoons maten. De naam zegt het al: Palm Beach (foto 1) wordt gesierd door tropische bomen en bladeren op beige biologisch katoen. Het bestaande Snurk dessin Breton Bonsoir (foto 2) is er nu ook in zachtroze. Verder is de bekende print hetzelfde.

 

De andere drie dessins zijn (vooral) voor kinderen. Zo is er Dragon (foto 3) een vriendelijke draak waarmee elk kind weg kan dromen. Clay Beach (4) maakt van het dekbedovertrek een strand speelmat, met dolfijnen, zonnen en een camping met kampuur op het kussenovertrek. Ninja (5) wordt gekenmerkt door een levensgrote ninja pop. In feite is hij echter 30cm groot en handgemaakt door de kunstenaar HunterPig uit Singapore.Links

www.snurkamsterdam.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, bedtextiel, overtrek, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, #snurkbeddengoed, #snurkamsterdam

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ĎVeilig winkelení dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
2019 slecht voor Westwing
Was 2018 nog winstgevend voor Westwing, over 2019 scoorde de interieurwebwinkel een slecht resultaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden