Nieuwe fantasieŽn van Snurk

Donderdag 13 februari 2020

Snurk creŽert fantasierijke prints voor beddengoed en loungewear. Het bedrijf komt met een nieuwe beddengoed collectie, die bestaat uit vijf nieuwe prints.
Nieuwe fantasieŽn van Snurk
Nieuwe fantasieŽn van Snurk Nieuwe fantasieŽn van Snurk Nieuwe fantasieŽn van Snurk Nieuwe fantasieŽn van Snurk

Al dekbedovertrekken van Snurk zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, duurzaam geproduceerd in Portugal. De prints zijn verkrijgbaar in een- en twee-persoons maten. De naam zegt het al: Palm Beach (foto 1) wordt gesierd door tropische bomen en bladeren op beige biologisch katoen. Het bestaande Snurk dessin Breton Bonsoir (foto 2) is er nu ook in zachtroze. Verder is de bekende print hetzelfde.

 

De andere drie dessins zijn (vooral) voor kinderen. Zo is er Dragon (foto 3) een vriendelijke draak waarmee elk kind weg kan dromen. Clay Beach (4) maakt van het dekbedovertrek een strand speelmat, met dolfijnen, zonnen en een camping met kampuur op het kussenovertrek. Ninja (5) wordt gekenmerkt door een levensgrote ninja pop. In feite is hij echter 30cm groot en handgemaakt door de kunstenaar HunterPig uit Singapore.Links

www.snurkamsterdam.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, bedtextiel, overtrek, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, #snurkbeddengoed, #snurkamsterdam

Gerelateerd nieuws
Ook Salone del Mobile uitgesteld
Na het annuleren en uitstellen van diverse beurzen, is nu ook Salone del Mobile geannuleerd en uitgesteld tot juni.
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
Duurzaam Heimtextil 2020
62.970 Vakbezoekers van over de hele wereld bezochten Heimtextil 2020. Op de internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel stond duurzaamheid centraal.
lees verder
Nieuws op voorjaarsbeurs DWI
De voorjaarsbeurs in De Woonindustrie (DWI) gaat op 9 februari van start. Op het gebied van meubelen en karpetten bied Left Label Collections veel nieuws. Slaapexposant Cox Slaapcomfort is ook weer aanwezig met noviteiten.
lees verder
 
Essenza tafelmode
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden