Nieuwe fantasieŽn van Snurk

Donderdag 13 februari 2020

Snurk creŽert fantasierijke prints voor beddengoed en loungewear. Het bedrijf komt met een nieuwe beddengoed collectie, die bestaat uit vijf nieuwe prints.
Nieuwe fantasieŽn van Snurk
Nieuwe fantasieŽn van Snurk Nieuwe fantasieŽn van Snurk Nieuwe fantasieŽn van Snurk Nieuwe fantasieŽn van Snurk

Al dekbedovertrekken van Snurk zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, duurzaam geproduceerd in Portugal. De prints zijn verkrijgbaar in een- en twee-persoons maten. De naam zegt het al: Palm Beach (foto 1) wordt gesierd door tropische bomen en bladeren op beige biologisch katoen. Het bestaande Snurk dessin Breton Bonsoir (foto 2) is er nu ook in zachtroze. Verder is de bekende print hetzelfde.

 

De andere drie dessins zijn (vooral) voor kinderen. Zo is er Dragon (foto 3) een vriendelijke draak waarmee elk kind weg kan dromen. Clay Beach (4) maakt van het dekbedovertrek een strand speelmat, met dolfijnen, zonnen en een camping met kampuur op het kussenovertrek. Ninja (5) wordt gekenmerkt door een levensgrote ninja pop. In feite is hij echter 30cm groot en handgemaakt door de kunstenaar HunterPig uit Singapore.Links

www.snurkamsterdam.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, bedtextiel, overtrek, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, #snurkbeddengoed, #snurkamsterdam

Gerelateerd nieuws
Italiaanse luxe met gouden randje
Oosterse inspiratie, moderne stijl en Italiaans vakmanschap. De combinatie van dit alles vormt de Melting Light collectie van het Italiaanse meubelfabrikant Turri, ontworpen door Frank Jiang.
lees verder
Blokker verkoopt Beter Bed
De aandelen in Beter Bed die de familie Blokker via haar investeringsmaatschappij Breedinvest had, zijn verkocht.
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
Suite702 helemaal up-to-date
Suite702, de Nederlandse leverancier van bed- en badlinnen, breidt zijn collectie beddengoed uit met vijf nieuwe kleuren.
lees verder
Van Manen start door
Per 1 september is Van Manen Slaapkamers in Barneveld op hetzelfde adres doorgestart onder een nieuwe eigenaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden