Nieuwe eigenaar Flinders

Dinsdag 05 januari 2021

Online woonwinkel Flinders is verkocht aan Nine United Commerce uit Denemarken en krijgt coo Oscar Diele als nieuwe baas. Ceo Geert Jan Smits verlaat het bedrijf voor een nieuw (interieur) avontuur.
Nieuwe eigenaar Flinders
Nieuwe eigenaar Flinders Nieuwe eigenaar Flinders

Online woonwinkel Flinders is verkocht aan Nine United Ecommerce, een onderneming van het Deense Nine United A/S. Ceo en oprichter Geert-Jan Smits (foto 2; Linkedin) 'gaat niet mee', zo laat hij weten op LinkedIn.

 

Het management en de externe aandeelhouders RTL en Peak Capital verkopen honderd procent van de aandelen aan het Deense bedrijf. De overname is gedaan met goedkeuring van de ondernemingsraad.

 

Smits verlaat het bedrijf om 'een innovatief en duurzaam initiatief binnen de meubelindustrie te starten'. Op LinkedIn schrijft hij: 'Voor mij is de ultieme sabbatical het starten van een nieuwe onderneming. Die start is in mijn ervaring de mooiste periode. Met veel onzekerheid, maar ook met mooie triomfen.'

 

Coo Oscar Diele (foto 3; Linkedin) volgt Smits op als ceo. Flinders blijft onder zijn nieuwe eigenaar opereren als lokaal bedrijf en dito merk. 'We geloven dat Flinders uitstekend past binnen de Nine United groep. Nu we hier onderdeel van zijn, kunnen we ons succes in de Benelux-markt verder voortzetten,' aldus Diele.Links

www.flinders.nl
www.nineunited.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, inrichter, meubel, licht, verlichting, decoratie, accessoire, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, online, web, webwinkel, webshop, meubelwinkel, etailer, retail, winkel, ecommerce, verkocht, multichannel, omnichannel, internet, online, shop, #flinders, #geertjansmits, #nineunited, #peakcapital, #rtl

Gerelateerd nieuws
 
Wijnand Jongen kondigt vertrek aan
lees verder
Bacterieremmende droogloopmat
Vebe Floorcoverings lanceert een schoonloop collectie met een bacterie remmende werking genaamd de MicroGuard PROŽ, bestaande uit vijf kwaliteiten.
lees verder
IMS krijgt directieduo
Na zeven jaar in de IMS Group Liechtenstein als algemeen directeur van verschillende Duitse dochterondernemingen (IMS Duitsland, IMS Living, New Look, Nordica), draagt Christoph Gwosdz het leiderschap op 31 maart 2021 over.
lees verder
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder
 
Zachte omarming
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden