Domotex wordt digitale dag

Dinsdag 05 januari 2021

De internationale vloerenbeurs Domotex in Hannover was al verschoven naar mei en zou ook een meer hybride event worden. Maar dat is opnieuw veranderd.
Domotex wordt digitale dag

Onder normale omstandigheden zou de Domotex over een goede week van start zijn gegaan, maar reeds in september vorig jaar werd deze verplaatst, uiteindelijk naar 18-20 mei.

Nu heeft organisator Deutsche Messe, dat al bijna failliet was gegaan door de corona-ellende, opnieuw moeten besluiten om de internationale vloerbedekkingsbeurs te cancelen door het vermeende corona-probleem. Het was al het plan om de beurs als een hybride concept te organiseren: naast een 'normale' fysieke beurs zou ook veel digitaal gepresenteerd worden om bezoek dat niet wil of mag reizen te kunnen informeren over de laatste vloertrends.

Nu wordt het een interactief, puur digitaal business-platform met een digitale conferentie: de Domotex Digital Day op donderdag 20 mei 2021. Hoe dat er precies uit gaat zien, wordt later vast nog bekend gemaakt.

 

De volgende hybrid Domotexis is gepland van 13-16 januari 2022.Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, corona, covid19, #domotex, #domotex2021, #domotexdigitalday, #deutschemesse, #hannoverbeurs, #messe

Gerelateerd nieuws
Bacterieremmende droogloopmat
Vebe Floorcoverings lanceert een schoonloop collectie met een bacterie remmende werking genaamd de MicroGuard PROŽ, bestaande uit vijf kwaliteiten.
lees verder
Nieuw geluid bij Mflor
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo kondigt John Loderus aan dat hij als binnendienst medewerker deel wordt van de Mflor familie. Loderus is hier deze week gestart.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden