Nieuwe dekbedovertrekken van Praags

Vrijdag 25 januari 2019

Weer nieuwe dekbedovertrekken Van Praags Bedding uit Nieuw-Vennep! En een uitverkoop van de kleurrijke Melli Mello-collectie.
Nieuwe dekbedovertrekken van Praags

Van Praags Bedding (PSB Brands bv) introduceerde recent de nieuwe House of Dreams collectie van 100% microlinnen. Een van de nieuwe dessins is het rechts afgebeelde dekbedovertrek Boomstammen. Daarnaast zijn er dierendessins (Flamingo, Hert, Luipaard en vogels) in verschillende kleurnuances en nog enkele romantische items, zie ook de onderstaande, middelste link.

Daarnaast gaat de Melli Mello-collectie in de uitverkoop. Ook hiervan is een voorbeeld te zien, links op de afbeelding. Voor een overzicht van alle dessins, klik op de onderste link.

 Links

www.vanpraags.com
www.vanpraags.com/dekbedovertrekken/100-microlinnen/house-of-dreams.html
www.vanpraags.com/outlet/melli-mello-dekbedovertrekken.html

Tags

Prasiga, Van Praag Sigaar, dekbedovertrek, bedmode, bedtextiel, dekbed, kussen, overtrek, hoes, slaap, slapen, #psb, #psbbrands, #praagsbedding, #vanpraagsbedding, #mellimello

Gerelateerd nieuws
Brouwers bodems naar Dicobed
Brouwers Bedding gaat zich concentreren op het maken van boxsprings en laat de verkoop van andere bedbodems over aan Dicobed.
lees verder
 
MoOD breidt uit
lees verder
Amazon verkoopt Matratzen Concord
Als onderdeel van zijn omnichannel-strategie opent discounter Matratzen Concord, de Duitstalige evenknie van Beter Bed, een nieuw verkoopkanaal via de marktplaats Amazon.de.
lees verder
Winnaars SaloneSatellite awards
Tijdens Salone del Mobile vond ook SaloneSatellite plaats. Hier kunnen startende ontwerpers hun producten laten zien. Voor het tiende jaar op rij reikte een internationale jury awards uit voor de beste producten.
lees verder
Beter Bed introduceert Element
Beter Bed introduceert Element, een volledig circulair ontworpen boxspring.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden