Kef LSX interieur audio

Donderdag 24 januari 2019

Audiosystemen in een interieur integreren zonder opvallen, maar wel met goede geluidsweergave was altijd lastig. Tot nu: de komst van het nieuwe LSX-systeem van audiomerk Kef.
Kef LSX interieur audio
Kef LSX interieur audio Kef LSX interieur audio Kef LSX interieur audio Kef LSX interieur audio Kef LSX interieur audio

Het gerenommeerde Britse audiomerk Kef introduceerde kortgeleden de LSX, een compact muzieksysteem bestaande uit twee speakers, dat veel connectiviteitsmogelijkheden bevat waarmee zowel de muziekstreaming als tv-behoeften worden vervuld.

 

Als nieuwste toevoeging aan de high-end collectie van Kef heeft de LSX een verfijnd design gekregen van ontwerper Michael Young. De speaker heeft een subtiel gebogen vorm en stijlvolle elementen - bijvoorbeeld bekleed met Kvadrat-stof  - waardoor deze fraai oogt en verkrijgbaar is in vijf kleuren (zwart, blauw, bordeauxrood en olijfgroen) en glanzend wit: inpasbaar in verschillende interieurs dus!


Ondanks de zeer compacte afmeting (24 x 15 x 18 cm, een fractie groter dan een half A4-tje!) heeft de LSX wel een goed geluid (o.a. door Music Integrity Engine™) en dito stereobeeld (door de Uni-Q-driver). Oftewel: compact genoeg voor op een plank, desktop of tv-meubel, maar wel met een diep geluidsveld dat zijn omvang ruim overstijgt.

 

Daarnaast is het systeem draadloos in te zetten: LSX Bluetooth™ 4.2-connectiviteit, integratie met Spotify®, Apple Music® (via AirPlay) en Tidal® en biedt het via DLNA® ook toegang tot muziek die is opgeslagen op een netwerk-server of pc. Tenslotte is de LSX voor muziek en TV te koppelen via optische (Toslink®) en auxiliary-ingangen.

Kef, opgericht in 1961, belooft dat het instellen met hun Control-app gemakkelijk is, wat ook geldt voor toekomstige updates. Producten van Kef zijn verkrijgbaar in meer dan 60 landen via een speciaal netwerk van retailers.

 


Technische details KEF LSX Wireless Music System:
- Akoestisch ontwerp met 4 "Uni-Q driver; FEA-ontworpen kast met verborgen heat-sink
- KEF's toegewijde tijdcorrectie van Music Integrity EngineTM
- 2x30W + 2x70WClassDamplifiers
- Verstelbare EQ-instellingen via de KEF Control-app
- Specifieke apps voor iOS en AndroidTM
- Eigen draadloze interluidspreker-verbinding ondersteunt 48 kHz / 24 bit; facultatief bekabelde verbinding ondersteunt 96 kHz / 24bit verzending

- Ondersteunt bronbestanden tot 192 kHz / 24 bit
- 2,4 GHz / 5 GHz Dual-band Wi-Fi-connectiviteit (DLNA / uPNPTM)
- Apple AirPlay 2
- Spotify Connect
- Tidal Music (via KEF Stream-app)
- Bluetooth 4.2 met Qualcomm® aptXTM-codec
- Optische invoer (TOSLINK)
- AUX-ingang
- Subwoofer-uitvoer
- Montage-inzetstuk voor steun voor wandmontage
- Ondersteunt programmeerbare afstandsbedieningen van derden
- Ondersteunt IP-besturing
- Beschikbaar in: Bordeaux Rood, Blauw, Hoogglans Wit, Zwart en Olijfgroen
- Adviesprijs LSX: € 1.199,00

 

 Links

www.kef.com
www.nl.kef.com/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, muziek, audio, tv, video, speaker, luidspreker, box, weergever, draadloos, geluidsweergave, review, kef, #kef, #lsx, #keflsx

Gerelateerd nieuws
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Luxaflex kiest dealers van het jaar
Luxaflex kiest in februari traditiegetrouw de Dealers van het Jaar. Deze titel Is voor dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex Outdoor.
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder
Visionair Retroscape van Carlucci
De nieuwe stoffen- en behangcollectie Retroscape, van Jab merk Carlucci, is een eerbetoon aan Palm Springs, de legendarische regio midden in de woestijn van CaliforniŽ. De collectie weerspiegelt het visionair optimisme van de mid-century modern stijl die hier te zien is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden