Nieuwe dekbedovertrekken van Praags

Vrijdag 25 januari 2019

Weer nieuwe dekbedovertrekken Van Praags Bedding uit Nieuw-Vennep! En een uitverkoop van de kleurrijke Melli Mello-collectie.
Nieuwe dekbedovertrekken van Praags

Van Praags Bedding (PSB Brands bv) introduceerde recent de nieuwe House of Dreams collectie van 100% microlinnen. Een van de nieuwe dessins is het rechts afgebeelde dekbedovertrek Boomstammen. Daarnaast zijn er dierendessins (Flamingo, Hert, Luipaard en vogels) in verschillende kleurnuances en nog enkele romantische items, zie ook de onderstaande, middelste link.

Daarnaast gaat de Melli Mello-collectie in de uitverkoop. Ook hiervan is een voorbeeld te zien, links op de afbeelding. Voor een overzicht van alle dessins, klik op de onderste link.

 Links

www.vanpraags.com
www.vanpraags.com/dekbedovertrekken/100-microlinnen/house-of-dreams.html
www.vanpraags.com/outlet/melli-mello-dekbedovertrekken.html

Tags

Prasiga, Van Praag Sigaar, dekbedovertrek, bedmode, bedtextiel, dekbed, kussen, overtrek, hoes, slaap, slapen, #psb, #psbbrands, #praagsbedding, #vanpraagsbedding, #mellimello

Gerelateerd nieuws
 
Hondenboxspring Swiss Sense
lees verder
Bedrijvige Marketday XL in DWI
Maandag 3 juni is er in DWI weer een Marketday XL, dit betekent dat alle showrooms open zijn. Er is echter ook een Sample Sale op de afdeling Accessoires en BNS Crisp organiseert lezingen over Salone del Mobile en Maison et Objet.
lees verder
Matrassen voor minima door Matt Sleeps
Het online matrassenmerk Matt Sleeps, dat sinds 2016 actief is op de Nederlandse markt, heeft een nieuwe bestemming voor geretourneerde matrassen. 400 stuks worden via kringlooporganisatie RataPlan gratis uitgedeeld aan minima.
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden