Nieuwe dekbedovertrekken van Praags

Vrijdag 25 januari 2019

Weer nieuwe dekbedovertrekken Van Praags Bedding uit Nieuw-Vennep! En een uitverkoop van de kleurrijke Melli Mello-collectie.
Nieuwe dekbedovertrekken van Praags

Van Praags Bedding (PSB Brands bv) introduceerde recent de nieuwe House of Dreams collectie van 100% microlinnen. Een van de nieuwe dessins is het rechts afgebeelde dekbedovertrek Boomstammen. Daarnaast zijn er dierendessins (Flamingo, Hert, Luipaard en vogels) in verschillende kleurnuances en nog enkele romantische items, zie ook de onderstaande, middelste link.

Daarnaast gaat de Melli Mello-collectie in de uitverkoop. Ook hiervan is een voorbeeld te zien, links op de afbeelding. Voor een overzicht van alle dessins, klik op de onderste link.

 Links

www.vanpraags.com
www.vanpraags.com/dekbedovertrekken/100-microlinnen/house-of-dreams.html
www.vanpraags.com/outlet/melli-mello-dekbedovertrekken.html

Tags

Prasiga, Van Praag Sigaar, dekbedovertrek, bedmode, bedtextiel, dekbed, kussen, overtrek, hoes, slaap, slapen, #psb, #psbbrands, #praagsbedding, #vanpraagsbedding, #mellimello

Gerelateerd nieuws
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Dochter Beter Bed voor 5 miljoen verkocht
Beter Bed heeft zijn dochterbedrijf Matratzen Concord voor € vijf miljoen verkocht. Dat bedrag kan nog oplopen bij gunstige resultaten voor Matratzen Concord.
lees verder
 
Alice van de Witte Lietaer
lees verder
MBB 2019: faciliteren en inspireren
Meubelbeurs Brussel nadert. In een tijd waarin beursbezoek afneemt heeft het volgens de organisatie zeker zin om de beurs van 3 - 6 november te bezoeken. Om veel relevant nieuws op één plek te zien, voor het direct menselijk contact en een jaarlijkse ontmoeting.
lees verder
Meer nieuwkomers MBB 2019
De organisatie van Meubelbeurs Brussel (MBB) geeft weer diverse namen van nieuwe exposanten prijs. Van 3-6 november vullen zij samen met terugkerende bedrijven de Brussels Expo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden