Nieuwe dekbedovertrekken van Praags

Vrijdag 25 januari 2019

Weer nieuwe dekbedovertrekken Van Praags Bedding uit Nieuw-Vennep! En een uitverkoop van de kleurrijke Melli Mello-collectie.
Nieuwe dekbedovertrekken van Praags

Van Praags Bedding (PSB Brands bv) introduceerde recent de nieuwe House of Dreams collectie van 100% microlinnen. Een van de nieuwe dessins is het rechts afgebeelde dekbedovertrek Boomstammen. Daarnaast zijn er dierendessins (Flamingo, Hert, Luipaard en vogels) in verschillende kleurnuances en nog enkele romantische items, zie ook de onderstaande, middelste link.

Daarnaast gaat de Melli Mello-collectie in de uitverkoop. Ook hiervan is een voorbeeld te zien, links op de afbeelding. Voor een overzicht van alle dessins, klik op de onderste link.

 Links

www.vanpraags.com
www.vanpraags.com/dekbedovertrekken/100-microlinnen/house-of-dreams.html
www.vanpraags.com/outlet/melli-mello-dekbedovertrekken.html

Tags

Prasiga, Van Praag Sigaar, dekbedovertrek, bedmode, bedtextiel, dekbed, kussen, overtrek, hoes, slaap, slapen, #psb, #psbbrands, #praagsbedding, #vanpraagsbedding, #mellimello

Gerelateerd nieuws
 
Essenza kleurt roze en groen
lees verder
Nieuw slapen op DWI
Hoewel de verdeeldheid in slapenbranche groter is dan ook, zijn er op de komende voorjaarseditie van de Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) weer een aantal leuke nieuwkomers geconcentreerd.
lees verder
Omzet woonwinkels 2018 stabiel
Vorig jaar realiseerden de Nederlandse woonwinkels van Inretail voor het vierde jaar op rij een omzetgroei, in 2017 van 8,6%. Inretail verwachtte voor 2018 toen een groei van 4%, maar die is blijven steken op 0,2%.
lees verder
Rauch schrapt 250 banen
Maandag werd bekend dat de Duitse slaapkamermeubelfabrikant Rauch verder wordt gereorganiseerd en er in Freudenberg in de komende twee jaar 250 banen verdwijnen.
lees verder
 
Veel inspiratie op DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden