Nieuwe decoratiebeurs in Milaan

Donderdag 04 mei 2023

Fiera Milano organiseert een nieuwe, jaarlijks terugkerende, home en lifestyle beurs in samenwerking met Gefi. Dat wil zeggen, nieuw? Het is een rebranding van de Homi vakbeurs.
Nieuwe decoratiebeurs in Milaan

Van 11 tot 14 januari 2024 vindt de eerste editie van Milano Home plaats in Fiera Milano. Deze naam is een samenvoeging van de locatie en het belang van Made in Italy, gecombineerd met de focus op home en lifestyle.

 

De show richt zich op serviesgoed, keuken, woningdecoratie, textiel, parfums, geschenken en kerst. Het beste van de Italiaanse knowhow, gemengd met internationale exposanten. Er komt ook een nieuw evenement - een B2B ervaringsproject gericht op binnenhuisarchitecten, ontwerpers en architecten. Met Milano Home gaat de organisatie Fiera Milano voor een ervaringsgericht B2B-project, gewijd aan traditionele en nieuwe winkels die hun assortiment steeds meer te verrijken met verfijnde en unieke producten.Links

www.milanohome.fieramilano.it/en/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, expo, frankfurt, trends, ambiente, kerst, inkoop, kantoor, kantoormateriaal, schrijfwaren, #fieramilano, #homi, #milanohome

Gerelateerd nieuws
Vazen uit papierpulp
Gardeco Objects, producent van kunst- en designobjecten, pakt uit met een nieuwe collectie vazen uit papierpulp, ontworpen door de gerenommeerde Braziliaanse ontwerper Domingos Tótora. Elke vaas uit de collectie Vaso Formigueiro is gemaakt uit oud papier en karton.
lees verder
 
Flinke stijging huizenprijzen
lees verder
Elektrische bediening raambekleding?
[Sponsored artikel] - Waarom zou je moeten kiezen voor elektrische raambekleding? Naast gemak en comfort biedt het ook kostenbesparing en veiligheid. Lees hier de belangrijkste voordelen.
lees verder
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden