Nieuwe data Tendence

Maandag 19 augustus 2019

Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd Ún een dag langer.
Nieuwe data Tendence

Kortgeleden bleek dat de afgelopen Tendence opnieuw geen succes was. Desondanks krijgen de nieuwe halconcepten (Style City, Moment Market, Design City en Sunshine State) in 2020 opnieuw de kans zich te bewijzen. Zelfs een dag langer: de decoratiebeurs loopt nu van zaterdag tot en met dinsdag in plaats van maandag.

Ook wordt de beurs van de Messe Frankfurt een week eerder geprogrammeerd dan oorspronkelijk gepland. Van 27-30 juni 2020. Hiermee wordt Tendence vóór de zomerfeesten in Rheinland-Pfalz en Hessen gehouden en de afstand tot de Trendset in München (11-13 juli) vergroot).
Links

www.vanekeris.com
www.tendence.messefrankfurt.com
www.trendset.de
www.messe-muenchen.de
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #tendence20, #trendset20, #tendence, #trendset, #messefrankfurt, #messemuenchen

Gerelateerd nieuws
 
Light + Building uitgesteld!
lees verder
 
Zeg eens A tegen Arturo Alvarez
lees verder
 
LED verlichting niet verplicht
lees verder
Divers aanbod op Spotlight
Op 8 en 9 maart vindt in Nieuwegein de voorjaarseditie van vakbeurs Spotlight plaats. Hier wordt een uitgebreid aanbod aan decoratie-artikelen getoond. Van woonaccessoires, homedeco, design, gifts, gedekte tafel, speelgoed, tot stationery en lifestyle.
lees verder
Verplichte overstap naar led
U wist het al? Vanaf 1 juli 2020 mogen bedrijven in Nederland alleen nog maar led gebruiken. Dit vraagt om forse investeringen, het roept vragen op en er is sprake van scepsis over de kwaliteit van ledverlichting. De NSVV geeft antwoorden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden