Nieuwe data Tendence

Maandag 19 augustus 2019

Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd Ún een dag langer.
Nieuwe data Tendence

Kortgeleden bleek dat de afgelopen Tendence opnieuw geen succes was. Desondanks krijgen de nieuwe halconcepten (Style City, Moment Market, Design City en Sunshine State) in 2020 opnieuw de kans zich te bewijzen. Zelfs een dag langer: de decoratiebeurs loopt nu van zaterdag tot en met dinsdag in plaats van maandag.

Ook wordt de beurs van de Messe Frankfurt een week eerder geprogrammeerd dan oorspronkelijk gepland. Van 27-30 juni 2020. Hiermee wordt Tendence vóór de zomerfeesten in Rheinland-Pfalz en Hessen gehouden en de afstand tot de Trendset in München (11-13 juli) vergroot.
Links

www.vanekeris.com
www.tendence.messefrankfurt.com
www.trendset.de
www.messe-muenchen.de
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #tendence20, #trendset20, #tendence, #trendset, #messefrankfurt, #messemuenchen

Gerelateerd nieuws
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŰnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Doe-het-zelf lamp van LZF
De nieuwste lamp van Spaanse verlichtingsfabrikant LZF is Maruja, een hanglamp die de gebruiker zelf monteert.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden