Nieuwe data Tendence

Maandag 19 augustus 2019

Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd én een dag langer.
Nieuwe data Tendence

Kortgeleden bleek dat de afgelopen Tendence opnieuw geen succes was. Desondanks krijgen de nieuwe halconcepten (Style City, Moment Market, Design City en Sunshine State) in 2020 opnieuw de kans zich te bewijzen. Zelfs een dag langer: de decoratiebeurs loopt nu van zaterdag tot en met dinsdag in plaats van maandag.

Ook wordt de beurs van de Messe Frankfurt een week eerder geprogrammeerd dan oorspronkelijk gepland. Van 27-30 juni 2020. Hiermee wordt Tendence vóór de zomerfeesten in Rheinland-Pfalz en Hessen gehouden en de afstand tot de Trendset in München (11-13 juli) vergroot).
Links

www.vanekeris.com
www.tendence.messefrankfurt.com
www.trendset.de
www.messe-muenchen.de
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #tendence20, #trendset20, #tendence, #trendset, #messefrankfurt, #messemuenchen

Gerelateerd nieuws
Kinnevik stapt uit Westwing
Kinnevik, de grootste aandeelhouder in Westwing, heeft al zijn aandelen verkocht. Rocket Internet is nu weer de grootste aandeelhouder
lees verder
 
Slotbericht Meubelbeurs 2019
lees verder
Belang PW Markets in Houseyourbrands
PW Markets uit Maarssen, de moeder van Trends & Trade uit Venlo en Tica Aalsmeer uit Uithoorn, neemt een belang in Houseyourbrands, specialist in ontwikkeling en activatie van interieur & lifestyle concepten.
lees verder
Balthazars Meubelbeurs Brussel 2019!
Afgelopen avond zijn de winnaars van de traditionele Balthazars van 2019 bekend gemaakt op de Meubelbeurs in Brussel.
lees verder
Lights in Blokzijl
In de donkere decembermaand wordt dit jaar voor het eerst Lights in Blokzijl georganiseerd. Een zes dagen durende workshop lichtontwerp, gecombineerd met een lichtcongres en lichtfestival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden