Nieuwe collectie Essentials by Kobe

Woensdag 10 januari 2024

In januari introduceert Kobefab wereldwijd haar gloednieuwe bestsellers, waaronder een nieuwe collectie onder het merken Essentials by Kobe.
Nieuwe collectie Essentials by Kobe
Nieuwe collectie Essentials by Kobe Nieuwe collectie Essentials by Kobe Nieuwe collectie Essentials by Kobe Nieuwe collectie Essentials by Kobe Nieuwe collectie Essentials by Kobe

Foto's: 1. Caraway - 2. Cardamon - 3. Cayenne - 4. Cinnamon - 5. Clove - 6. Cumin


De Essentials-collectie van het merk Kobe biedt een uitgebreid assortiment gordijnen en voiles in interessante texturen en kleuren. Alle stoffen in deze collectie zijn kamerhoog en gemakkelijk toe te passen in allerlei soorten raamdecoraties en hebben een betaalbare prijsklasse. Eenvoudige, natuurlijke stoffen met een gemakkelijk neutrale stijl en kleuren voor alle interieurstijlen maken deze absoluut onmisbaar voor elke interieurprofessional.

 

Met de Essentials-collectie biedt Kobefab een ultieme oplossing voor raamdecoratie; stoffen die vanuit de essentie probleemloos zijn. Sinds de lancering in 2021 is Essentials al een vast onderdeel geworden van Kobe's assortiment in veel van onze verkooppunten.

 

Deze stoffen zijn ontwikkeld met speciale aandacht voor de haptiek en het soepel draperen. Dit alles in een brede, trendy kleurenreeks. Elke stof heeft een uniek textuurelement, waaronder geborsteld katoen, zacht chenille, knisperend linnen en nog veel meer.

 

 

Kobefab International, opgericht in 1976, is een Nederlandse groothandel in interieurstoffen en wandbekleding voor zowel de residentiële – als de projectmarkt, met Kobe en Essente als merken. Het vertegenwoordigt Koroseal Interior Products in Europa met een breed scala aan wandbekleding. Gevestigd in Valkenswaard, Nederland, heeft het bedrijf eigen verkoopkantoren en showrooms in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De producten worden gedistribueerd en gebruikt door professionals en eindgebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld.Links

www.kobe.eu
www.kobe.eu/essentials-by-kobe

Tags

nieuws, interieur, gordijnstoffen, stoffen, meubelstoffen, textuur, unistoffen, chenille, satijn, linnenlook, inbetween, transparant, lichtdoorlatend, kamerhoog, verduisterend, draperen, commercieel, confectie, vouwgordijnen, confectionering, kleurenreeks, textuurelement, linnen, #essentials, #kobe, #kobefab, #koroseal

Gerelateerd nieuws
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
 
Vlaams minister bezoekt VdS Weaving
lees verder
Proposte 2024 afgesloten
De 31e editie van Proposte werd zaterdag 4 mei afgesloten en toonde stoffen voor meubilering, gordijnen, decoratie en wandbekleding. Met een grote opkomst op de openingsdag.
lees verder
 
NIeuw kleurenpalet
lees verder
Orgatec 2024: de trends
Van 22 tot 25 oktober 2024 toont Orgatec de nieuwste ontwikkelingen, producten en trends die de arbeidswereld van morgen vormgeven. Volgens de organisatie is er een verschuiving naar het ontwerpen van open, gastvrije kantooromgevingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden