Nieuwe Belgische decoratiebeurs

Maandag 14 juni 2021

In opdracht van de KUFB (Koninklijke Unie van de Floristen van BelgiŽ) realiseert beursorganisator IJv-Ifas vzw op 29 en 30 augustus een nieuwe tweedaagse vakbeurs. De beurs voor de met name de sierteelt- maar ook decoratiesector heet Eurodeco Brussels.
Nieuwe Belgische decoratiebeurs

Eurodeco is de nieuwe twee-daagse vakbeurs voor alle professionals actief in de sierteelt- en decoratiesector, in de gebouwen van de Euroveiling te Brussel. Het evenement wordt op verzoek van de Koninklijke Unie van de Belgische Floristen (KUFB) georganiseerd door non-profit beursorganisator IJv-Ifas vzw met Alix Nemery als beursmanager. Zij was eerder bij werkzaam bij Easyfairs, voor onder meer vakbeurs Trendz.

 

Eurodeco is volgens de organisatie hét moment voor toeleveranciers uit de sierteelt- en decoratiesector om hun assortiment voor te stellen aan ondermeer floristen, tuincentra, decoratiewinkels uit de hele Benelux. Het bezoeken van de beurs, waarvoor verschillende belangrijke partners uit de sector zich volgens de organisatie al hebben ingeschreven, is geschikt voor de hele familie. Ook aan de kinderen wordt gedacht, in het laatste weekeind van de zomervakantie. Ook worden natuurlijk alle op dat moment geldende veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Tot slot hoeven exposanten zich er geen zorgen over te maken dat de beurs toch niet doorgaat. In dat geval zijn er geen kosten voor de deelnemers.

 

N.B. 15-06-2021: Dit artikel is inhoudelijk aangepastLinks

www.ijv-ifas.be
www.eurodeco.brussels

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, winkelier, retail, decoratie, accessoire, bloemist, florist, plant, tuin, outdoor, home & living, homedecoratie, kerst, pasen, christmas, stationary, papierwaren, bloemist, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, #ijv-ifas, #eurodeco

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden