Nieuwe Belgische decoratiebeurs

Maandag 14 juni 2021

In opdracht van de KUFB (Koninklijke Unie van de Floristen van BelgiŽ) realiseert beursorganisator IJv-Ifas vzw op 29 en 30 augustus een nieuwe tweedaagse vakbeurs. De beurs voor de met name de sierteelt- maar ook decoratiesector heet Eurodeco Brussels.
Nieuwe Belgische decoratiebeurs

Eurodeco is de nieuwe twee-daagse vakbeurs voor alle professionals actief in de sierteelt- en decoratiesector, in de gebouwen van de Euroveiling te Brussel. Het evenement wordt op verzoek van de Koninklijke Unie van de Belgische Floristen (KUFB) georganiseerd door non-profit beursorganisator IJv-Ifas vzw met Alix Nemery als beursmanager. Zij was eerder bij werkzaam bij Easyfairs, voor onder meer vakbeurs Trendz.

 

Eurodeco is volgens de organisatie hét moment voor toeleveranciers uit de sierteelt- en decoratiesector om hun assortiment voor te stellen aan ondermeer floristen, tuincentra, decoratiewinkels uit de hele Benelux. Het bezoeken van de beurs, waarvoor verschillende belangrijke partners uit de sector zich volgens de organisatie al hebben ingeschreven, is geschikt voor de hele familie. Ook aan de kinderen wordt gedacht, in het laatste weekeind van de zomervakantie. Ook worden natuurlijk alle op dat moment geldende veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Tot slot hoeven exposanten zich er geen zorgen over te maken dat de beurs toch niet doorgaat. In dat geval zijn er geen kosten voor de deelnemers.

 

N.B. 15-06-2021: Dit artikel is inhoudelijk aangepastLinks

www.ijv-ifas.be
www.eurodeco.brussels

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, winkelier, retail, decoratie, accessoire, bloemist, florist, plant, tuin, outdoor, home & living, homedecoratie, kerst, pasen, christmas, stationary, papierwaren, bloemist, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, #ijv-ifas, #eurodeco

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden