Forse uitbreiding schoonloopmatten

Zaterdag 12 juni 2021

Emco heeft haar assortiment schoonloopzones fors uitgebreid, hetgeen onder andere ook meer ontwerpvrijheid mogelijk maakt met deze producten.
Forse uitbreiding schoonloopmatten

Emco heeft haar assortiment schoonloopzones uitgebreid en biedt met de nieuwe collectie 60 verschillende kleuren in elf kwaliteiten. Deze schoonloopzones kunnen zowel individueel worden toegepast, maar ook als derde zone bij drie-zonereiniging en als bijzondere inlage bij de aluminium profielmatten Premium.

 

Dankzij deze uitbreiding zijn individuele ontwerpen nog beter te realiseren. Voor de individuele toepassingen levert Emco de schoonloopzones in verschillende rolbreedten, in een aantal standaard afmetingen voorzien van afwerkrand en enkele kwaliteiten in tegelformaat. Voor duurzaam bouwen zijn vijf kwaliteiten van 100% gerecycled garen leverbaar. Bovendien zijn extra prints in het ontwerp te integreren waardoor er tevens bijzonder ontwerpen mogelijk zijn. Naast esthetische mogelijkheden is er ook keuze op het gebied van duurzaamheid, belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilreductie, brand- en slipveiligheid.

 

Naast de vijf egale kleuren (serie Uni) is de serie Maximus standaard leverbaar in drie dessins en vijf vintage kleuren. De serie Maximus Image is individueel te bedrukken met een groot kleurenpalet of patronen. Dit geschiedt door de chromojet printtechniek.

 

Qua duurzaamheid en circulairiteit ontwikkelt het bedrijf steeds meer schoonloopzones die bestaan uit 100% gerecycled materiaal, het Econyl-garen, reeds vijf in het huidige assortiment.Links

www.emco-bau.com
www.emco-benelux.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, entree, deurmat, schoonloop, droogloop, mat, garen, duurzaam, ontwerp, kleuren,tegelformaat, drie zones, recycled, prints, belasting, vuilreductie, printtechniek, #Emco, #Econyl

Gerelateerd nieuws
 
Couture op de vloer
lees verder
 
Vloeibare vormen
lees verder
Cover New Ground thema Domotex
Cover New Ground is het hoofdthema van Domotex 2022 , dat van 13 tot 16 januari weer zijn deuren opent in Hannover.
lees verder
 
Nieuw en populair bij Orderchamp
lees verder
 
Zij-instromers als interieurvakman
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden