Deens buitenleven

Vrijdag 11 juni 2021

Voor het eerst introduceert het Deense interieurmerk Hübsch een collectie tuinmeubelen. De collectie is bedoeld om vreugde in het dagelijks leven te brengen.
Deens buitenleven
Deens buitenleven Deens buitenleven

Een mix van slimme, sculpturale elementen en verbeterde klassiekers samen met zorgvuldig doordachte details en duurzame kwaliteit kenmerkt volgens Hübsch hun nieuwe Eclectic collectie. Hübsch blijft trouw aan zijn klassieke, Scandinavische stijl met een persoonlijke twist. De serie omvat prachtig, kleurrijk servies voor vele borrels in de zomer en de buitenmeubelen.

 

De meubelcollectie bestaat uit een tafel, een bank en twee stoelen. De serie is ontwikkeld met een passie voor symmetrische geometrie en heeft een klassieke kleurstelling in grijs en zwart. Op de tafel is natuurlijk ruimte voor het servies uit de collectie. De extravagante glasdessins in prachtige kleuren en strepen gecombineerd met mooie keramische platen en een duurzaam houten dienblad zullen elke zomertafel volgens Hübsch samenbinden tot een kleurrijke, moderne uitstraling.Links

www.hubsch-interior.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasaccessoire, terrasmeubilair, terrasdecoratie, bank, tafel, servies, glas, keramiek, design, stoel, fauteuil, bank, #huebsch, #huebschinterior

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in België en Luxemburg geworden.
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
 
Tripp Trapp in eikenuitvoering
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden