Deens buitenleven

Vrijdag 11 juni 2021

Voor het eerst introduceert het Deense interieurmerk Hübsch een collectie tuinmeubelen. De collectie is bedoeld om vreugde in het dagelijks leven te brengen.
Deens buitenleven
Deens buitenleven Deens buitenleven

Een mix van slimme, sculpturale elementen en verbeterde klassiekers samen met zorgvuldig doordachte details en duurzame kwaliteit kenmerkt volgens Hübsch hun nieuwe Eclectic collectie. Hübsch blijft trouw aan zijn klassieke, Scandinavische stijl met een persoonlijke twist. De serie omvat prachtig, kleurrijk servies voor vele borrels in de zomer en de buitenmeubelen.

 

De meubelcollectie bestaat uit een tafel, een bank en twee stoelen. De serie is ontwikkeld met een passie voor symmetrische geometrie en heeft een klassieke kleurstelling in grijs en zwart. Op de tafel is natuurlijk ruimte voor het servies uit de collectie. De extravagante glasdessins in prachtige kleuren en strepen gecombineerd met mooie keramische platen en een duurzaam houten dienblad zullen elke zomertafel volgens Hübsch samenbinden tot een kleurrijke, moderne uitstraling.Links

www.hubsch-interior.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasaccessoire, terrasmeubilair, terrasdecoratie, bank, tafel, servies, glas, keramiek, design, stoel, fauteuil, bank, #huebsch, #huebschinterior

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
 
Nieuwe Belgische decoratiebeurs
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden