Nieuwe Belgian Furniture Days

Maandag 13 maart 2023

Er komt een weer een nieuwe Belgisch huisshow event bij. In juni stellen meer dan 50 fabrikanten hun showrooms open voor klanten tijdens de eerste editie van de Belgian Furniture Days (BFD). Een initiatief van Fedustria dat aansluit op IMM Keulen.
Nieuwe Belgian Furniture Days

Foto: Een voorbeeld uit de nieuwe collectie van Castle Line.

 

 

Volgens Fedustria hebben fabrikanten hun showrooms tijdens de corona periode opgefrist. Dat is een van de redenen om klanten graag hier van 7 tot 12 juni te willen ontvangen, ook kunnen zij dan hun complete aanbod tonen. De dagen zijn bedoeld als aanvulling op beurzen, zoals Meubelbeurs Brussel en IMM. De eenmalige Spring-edition van de IMM staat egpland van 4 tot 7 juni.

 

Fedustria verwacht retailers, en (interieur)architecten uit binnen en buitenland, voornamelijk België, Nederland en Frankrijk. Er is een gezamelijke look en feel, maar elk bedrijf ontvangt de klanten in zijn eigen showroom en nodigt hen zelf uit. De algemene promotie wordt verzorgd Fedustria, gecombineerd met extra info over goede restaurants en culturele events.

 

De Belgian Furniture Days moeten een jaarlijks terugkerend event worden, bewust in het voorjaar, om Meubelbeurs Brussel niet in het vaarwater te zitten. In eerste instantie is het initiatief bedoeld voor Fedustria-leden, maar het is volgens de vereniging niet exclusief.

 

De andere huisshowevents in België zijn de Flanders Flooring Days, van 22 tot 25 mei 2023 en de Flanders Furniture Design Daysvan 27–31 maart 2023.Links

www.belgianfurnituredays.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, beurs, event, evenement, tentoonstelling, huisshow, meubel, meubelen, bank, zitbank, fauteuil, wonen, woning, woon, interieur, slaapcomfort, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, #fedustria, #Belgiumfurnituredays, #BFD

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden