Nieuwe behang Topaz en Mini Me

Woensdag 20 februari 2019

Nieuwe Eijffinger behang in collecties Topaz en Mini Me. In maart respectievelijk nu reeds in de winkels te koop.
Nieuwe behang Topaz en Mini Me
Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me

Eijffinger zoekt het hoge segment op met luxe wandbekleding: Topaz is de eerste 'superior wallcovering' collectie, waarvan er meer gaan volgen, zo kondigde het bedrijf uit Zoetermeer aan. De collectieboeken zijn herkenbaar aan een zwarte kaft. Topaz moet zich onderscheiden met geraffineerde dessins en het gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. Zie voorbeelden op foto's 1, 2 en 3.

Kort voor de collectie Topaz bracht Eijffinger al de behangcollectie Mini Me: een minimalistische kindercollectie die zowel kinderen, als ouders kan aanspreken. De collectie heeft vintage invloeden met een grote rol voor beestjes en feestjes, maar ook jungle, regenbogen en unicorns ontbreken niet. Daarnaast zijn er twee ‘specials’: krijtbord behang (foto 4) met een subtiel streepje en glow-in-the dark behang met maantjes (foto 5).

 Links

www.eijffinger.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf,, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #topaz, #minime, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Luxaflex vult collecties aan
Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette Shades.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden