Nieuwe behang Topaz en Mini Me

Woensdag 20 februari 2019

Nieuwe Eijffinger behang in collecties Topaz en Mini Me. In maart respectievelijk nu reeds in de winkels te koop.
Nieuwe behang Topaz en Mini Me
Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me Nieuwe behang Topaz en Mini Me

Eijffinger zoekt het hoge segment op met luxe wandbekleding: Topaz is de eerste 'superior wallcovering' collectie, waarvan er meer gaan volgen, zo kondigde het bedrijf uit Zoetermeer aan. De collectieboeken zijn herkenbaar aan een zwarte kaft. Topaz moet zich onderscheiden met geraffineerde dessins en het gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. Zie voorbeelden op foto's 1, 2 en 3.

Kort voor de collectie Topaz bracht Eijffinger al de behangcollectie Mini Me: een minimalistische kindercollectie die zowel kinderen, als ouders kan aanspreken. De collectie heeft vintage invloeden met een grote rol voor beestjes en feestjes, maar ook jungle, regenbogen en unicorns ontbreken niet. Daarnaast zijn er twee ‘specials’: krijtbord behang (foto 4) met een subtiel streepje en glow-in-the dark behang met maantjes (foto 5).

 Links

www.eijffinger.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf,, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #topaz, #minime, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
Rise & Shine bij Headlam
Het lente is begonnen en dus is er extra aandacht voor zonwering. Zo ook voor Rise & Shine, de binnenzonweringscollectie die Headlam onder haar label Lifestyle-interior voert.
lees verder
 
Behangfabriek P+S naar Marburg
lees verder
De Ploeg en Kendix op TV!
Stoffenlabels De Ploeg en Kendix Allure komen zaterdag 23 maart op TV! Ze helpen een woonvilla naar droomvilla stofferen. En Kendix introduceert de nieuwste collectie in München.
lees verder
Bankroet Tony Mertens verwacht
De woningtextielformule Tony Mertens wil stoppen. De vier winkels zijn inmiddels gesloten en de kans lijkt groot dat de keten binnenkort failliet gaat.
lees verder
 
Winnaars NLXL competitie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden