Nieuw verkoopteam Thonet

Donderdag 11 maart 2021

Vanochten meldden over een nieuwe manager van Thonet. Dat zorgde voor verwarring, Mathias Lenaif zal als exportmanager een ondersteunde rol hebben in de Benelux. Maar Coen blijft gewoon en sinds vorig jaar is Valérie nieuw.
Nieuw verkoopteam Thonet
Nieuw verkoopteam Thonet

Vanochtend publiceerden we over de aanstelling van Mathias Lenaif bij Thonet sinds begin deze maand. Dat leverde de huidige country manager voor Nederland en Vlaanderen Coen Verhoef (foto 1, niet op de recente Thonet's barkrukken S32 maar op de S404H) het nodige werk op om klanten te woord te staan.

Maar die kunnen gerust zijn: Coen, die reeds sinds 2008 voor Thonet werkt, blijft gewoon. Het Benelux team  is sinds begin maart versterkt door exportmanager Mathias Lenaif, die ook de DACH-landen, Frankrijk en Benelux onder zijn hoede heeft en met Coen én Valérie Lécuyer (foto 2) zal samenwerken. Valérie, reeds sinds 2012 werkzaam bij Thonet als country manager voor Frankrijk, is namelijk vorig jaar aan het verkoopteam voor de Benelux voor Wallonië toegevoegd.Links

www.thonet.de

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, event, tentoonstelling, meubel, stoel, fauteuil, tafel, salontafel, design, designmeubel, ontwerper, fabrikant, meubelfabrikant, meubelproducent, meubelmaker, #thonet

Gerelateerd nieuws
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden