Mathias Lenaif export manager Thonet

Donderdag 11 maart 2021

Mathias Lenaif werd begin deze maand benoemd tot nieuwe export manager van Thonet en zal een ondersteunende rol hebben voor de kernmarkten Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Benelux en Frankrijk.
Mathias Lenaif export manager Thonet

Foto: Möbelkultur.de

 

Mathias Lenaif leidde de afgelopen twaalf jaar de verkoop- en marketingactiviteiten van kantoormeubelfabrikant Oka Büromöbel, zo meldt Möbelkultur. 'We zijn er zeker van dat Mathias Lenaif de komende jaren een belangrijke bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf,' zegt algemeen directeur van Thonet Brian Boyd.

 

De gediplomeerde ingenieur houttechniek en geschoolde timmerman is een familieman en woont in de buurt van Koblenz, vlakbij de geboorteplaats van Michael Thonet. Hij is sinds begin maart gestart. 'Ik kijk erg uit naar de uitdagingen die voor ons liggen. De Covid-19-pandemie, maar ook de digitalisering en klimaatverandering, vragen om nieuwe benaderingen, die ik samen met het Thonet-verkoopteam wil aanpakken,' zegt Lenaif.

 

P.S. 11-03-2021: de kop en inleiding van dit artikel is iets aangepast ter verduidelijking.Links

www.oka.de
www.thonet.de

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, event, tentoonstelling, meubel, stoel, fauteuil, tafel, salontafel, design, designmeubel, ontwerper, fabrikant, meubelfabrikant, meubelproducent, meubelmaker, #thonet, #oka, #okabueromoebel

Gerelateerd nieuws
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden