Nieuw van Turri

Woensdag 24 mei 2023

Turri en Turri Design toonden zich gescheiden, maar toch samen, op de Meubelbeurs in Milaan. Het bedrijf had hier twee stands, verbonden door een lint. Zo werd gesymboliseerd dat zowel traditie en moderniteit voor Turri belangrijk zijn.
Nieuw van Turri
Nieuw van Turri Nieuw van Turri Nieuw van Turri

Dit voorjaar introduceerde de Italiaanse fabrikant Turri nieuwe producten en aanvullingen op bestaande serie Azul. De bank is er nu ook in handgeweven grijs fluweel en valt op door zijn uitnodigende golvende vormen. Er is nu ook een Azul fauteuil, in een nieuwe poederroze kleur. Deze tint geeft volgens Turri een nog zachter en gezelliger gevoel.

 

Visuele lichtheid combineert met elegantie en comfort, dat kenmerkt de collectie Ratio volgens Turri. Geweven leder omhult de zijkanten van de metalen structuur van de sofa en de fauteuil, met een royale zitting en brede en onafhankelijke kussens.Links

www.turri.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, kast, bijzettafel, stoel, eetkamer, bank, sofa, fauteuil, lounge stoel, stoel, designmeubel, meubelontwerpstudio, #turriitalia, #salonedelmobile

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Eenvoud in Japanse plank
Carl Hansen & Søn introduceert de Tsugi-plank, die Japanse eenvoud en Deense timmertradities combineert in een ingetogen ontwerp van massief eiken- en teakhout.
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden