Nieuwe naam Trevira GmbH

Woensdag 24 mei 2023

Trevira GmbH is omgedoopt tot Indorama Ventures Fibers Germany GmbH, waarbij de merknaam Trevira wel blijft gehandhaafd.
Nieuwe naam Trevira GmbH

Trevira is al enige tijd een dochteronderneming van Indorama Ventures, Thailand, die het Duitse bedrijf in 2011 overnam, aanvankelijk samen met een joint venture partner, en vervolgens volledig in 2017.

 

Na tal van andere internationale bedrijfsovernames heeft Indorama Ventures nu 147 vestigingen in 35 landen en heeft meer dan 26.000 mensen in dienst in drie bedrijfssegmenten.

 

Om het bedrijfsmerk 'Indorama Ventures' te versterken en een consistente merkervaring te bieden voor alle belanghebbenden, consolideert Indorama Ventures nu de namen van al haar geassocieerde bedrijven onder het overkoepelende merk.

 

De Trevira productmerken, bijvoorbeeld Trevira CS, blijven geldig. Klanten kunnen daarom nu hun producten voorleggen aan Indorama Ventures Fibers Germany GmbH voor handelsmerkonderzoek en voor Trevira handelsmerkgoedkeuringen ontvangen.

 

Trevira CS is een synoniem geworden voor vlamvertragende stoffen. In tegenstelling tot stoffen met een vlamvertragende afwerking, die hun oorspronkelijke bescherming kunnen verliezen door gebruik, veroudering of veelvuldig wassen, biedt Trevira CS textiel een langdurige veiligheid. Dit komt door de chemische structuur van de polyestervezel: de vlamvertragende eigenschappen zijn stevig verankerd in de vezel en kunnen niet worden gewijzigd door externe invloeden.

 

Trevira CS stoffen zijn getest op brandveiligheid en hebben een merkgoedkeuring gekregen. Ze voldoen aan de eisen van de relevante internationale brandveiligheidsnormen voor woningtextiel en kunnen worden gecertificeerd volgens de IMO voorschriften voor de maritieme sector.

 

Dankzij hun inherente vlamvertragende eigenschappen creëren ze een veilige, aantrekkelijke en comfortabele omgeving voor hotels, restaurants, ziekenhuizen, kantoren, openbare gebouwen, spoorwegen, vliegtuigen en cruiseschepen. Een breed gamma Trevira CS collecties met duizenden dessins is wereldwijd verkrijgbaar. De stoffen worden gebruikt als gordijnen, draperieën, decoratieve en meubelstoffen, in binnenzonwering en als wandbekleding of ruimteverdeler.

 

Indorama Ventures is een van 's werelds grootste producenten van kunstvezels, met hoofdkantoor in Bangkok, Thailand. In 2022 genereerde het bedrijf inkomsten van $ 18,7 miljard uit zijn drie bedrijfssegmenten PET, Integrated Oxides & Derivatives en Fibers. Het bedrijf staat genoteerd op de Dow Jones Emerging Markets en World Sustainability Indices (DJSI).Links

www.trevira.com
www.indoraventures.com

Tags

nieuws, interieur, naam, garens, stoffen, brandvertragend, behandeld, normen, merk, gordijnen, draperie, decoratiestof, meubelstof, binnenzonwering, wandbekleding, ruimteverdeler, #treviracs, #indoramaventures

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
Daling omzet meubelwinkels
De Nederlandse detailhandel zette bijna 4% meer om in eerste kwartaal 2024, maar de meubelwinkels daalden in omzet.
lees verder
 
Uitwerking akkoord cruciaal
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden