Nieuw van Turri

Woensdag 24 mei 2023

Turri en Turri Design toonden zich gescheiden, maar toch samen, op de Meubelbeurs in Milaan. Het bedrijf had hier twee stands, verbonden door een lint. Zo werd gesymboliseerd dat zowel traditie en moderniteit voor Turri belangrijk zijn.
Nieuw van Turri
Nieuw van Turri Nieuw van Turri Nieuw van Turri

Dit voorjaar introduceerde de Italiaanse fabrikant Turri nieuwe producten en aanvullingen op bestaande serie Azul. De bank is er nu ook in handgeweven grijs fluweel en valt op door zijn uitnodigende golvende vormen. Er is nu ook een Azul fauteuil, in een nieuwe poederroze kleur. Deze tint geeft volgens Turri een nog zachter en gezelliger gevoel.

 

Visuele lichtheid combineert met elegantie en comfort, dat kenmerkt de collectie Ratio volgens Turri. Geweven leder omhult de zijkanten van de metalen structuur van de sofa en de fauteuil, met een royale zitting en brede en onafhankelijke kussens.Links

www.turri.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, kast, bijzettafel, stoel, eetkamer, bank, sofa, fauteuil, lounge stoel, stoel, designmeubel, meubelontwerpstudio, #turriitalia, #salonedelmobile

Gerelateerd nieuws
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder
Nieuwe Gelderland catalogus
Meubelfabrikant presenteert met trots zijn nieuwe catalogus. Deze catalogus biedt niet alleen een compleet overzicht van onze uitgebreide collectie, maar ook hierin staan ook de nieuwste modellen van het bedrijf.
lees verder
Grootste filiaal Prominent
Prominent, de specialist in zitmeubelen, heeft zijn grootste filiaal geopend. Dit is gevestigd aan de meubelboulevard in Sliedrecht geopend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden