Modulaire rekken van Gejst

Donderdag 25 mei 2023

In samenwerking met Yonoh Creative Studio onthult Gejst Invi, een modulair rekkensysteem dat functioneel design volgens het bedrijf met eenvoud, veelzijdigheid en elegantie combineert.
Modulaire rekken van Gejst
Modulaire rekken van Gejst Modulaire rekken van Gejst

Invi is geïnspireerd door hedendaagse Scandinavische esthetiek en mediterrane invloeden. Met zijn modulaire ontwerp past het ontwerp zich volgens Gejst moeiteloos aan verschillende omgevingen aan. Invi bestaat uit twee modules, waarbij module 1 altijd de basis op de vloer vormt, terwijl module 2 wordt gebruikt om in de hoogte te bouwen. Het rekkensysteem is geschikt als boekenkast in de woonkamer, als dressoir in een hal of als scheidingselement in open ruimtes. De vele combinatiemogelijkheden maken unieke configuraties mogelijk, waarbij Invi als boekenkast hoog kan worden opgebouwd of los kan staan als consoletafel.

 

De creatie van Invi was een samenwerking tussen Yonoh Creative Studio en Gejst, waarbij visionair design en engagement voor kwaliteit volgens de bedrijven hand in hand gingen. Met het concept van een asymmetrische module, ontwikkelde Yonoh Creative Studio de iconische zigzagstructuur die de kern van Invi definieert, wat betekent dat de modules gemakkelijk kunnen worden samengevoegd en uitgebreid. Tegelijkertijd fungeert de zigzagstructuur als een natuurlijk einde van elk schap, dat onder meer als geïntegreerde boekensteun kan fungeren. Invi wordt in eerste instantie gelanceerd in zwart eiken en zal naar verwachting eind juli op voorraad zijn.

 

Gejst wordt in België en Luxemburg vertegenwoordigd door het Belgische agentuur Stilfuld. Scandicliving is agent voor Nederland.Links

www.stilfuld.be
www.scandicliving.nl
www.gejst.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, woonaccessoire, meubel, plank, wandplank, wandrek, fotoplank, plankdrager, kleinmeubel, bijzet, #scandicliving, #gjest, #gejst, #stilfuld

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder
Nieuwe Gelderland catalogus
Meubelfabrikant presenteert met trots zijn nieuwe catalogus. Deze catalogus biedt niet alleen een compleet overzicht van onze uitgebreide collectie, maar ook hierin staan ook de nieuwste modellen van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden