Modulaire rekken van Gejst

Donderdag 25 mei 2023

In samenwerking met Yonoh Creative Studio onthult Gejst Invi, een modulair rekkensysteem dat functioneel design volgens het bedrijf met eenvoud, veelzijdigheid en elegantie combineert.
Modulaire rekken van Gejst
Modulaire rekken van Gejst Modulaire rekken van Gejst

Invi is geïnspireerd door hedendaagse Scandinavische esthetiek en mediterrane invloeden. Met zijn modulaire ontwerp past het ontwerp zich volgens Gejst moeiteloos aan verschillende omgevingen aan. Invi bestaat uit twee modules, waarbij module 1 altijd de basis op de vloer vormt, terwijl module 2 wordt gebruikt om in de hoogte te bouwen. Het rekkensysteem is geschikt als boekenkast in de woonkamer, als dressoir in een hal of als scheidingselement in open ruimtes. De vele combinatiemogelijkheden maken unieke configuraties mogelijk, waarbij Invi als boekenkast hoog kan worden opgebouwd of los kan staan als consoletafel.

 

De creatie van Invi was een samenwerking tussen Yonoh Creative Studio en Gejst, waarbij visionair design en engagement voor kwaliteit volgens de bedrijven hand in hand gingen. Met het concept van een asymmetrische module, ontwikkelde Yonoh Creative Studio de iconische zigzagstructuur die de kern van Invi definieert, wat betekent dat de modules gemakkelijk kunnen worden samengevoegd en uitgebreid. Tegelijkertijd fungeert de zigzagstructuur als een natuurlijk einde van elk schap, dat onder meer als geïntegreerde boekensteun kan fungeren. Invi wordt in eerste instantie gelanceerd in zwart eiken en zal naar verwachting eind juli op voorraad zijn.

 

Gejst wordt in België en Luxemburg vertegenwoordigd door het Belgische agentuur Stilfuld. Scandicliving is agent voor Nederland.Links

www.stilfuld.be
www.scandicliving.nl
www.gejst.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, woonaccessoire, meubel, plank, wandplank, wandrek, fotoplank, plankdrager, kleinmeubel, bijzet, #scandicliving, #gjest, #gejst, #stilfuld

Gerelateerd nieuws
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Nieuwe managing director Nolte
Oliver Bialowons heeft zijn functie als managing director van Nolte Möbel neergelegd en zal de insolventieprocedure begeleiden als managing director van Nolte Industrieholding. Jan Paschen is per 1 juli benoemd tot zijn opvolger.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden