Slaapliedje van Lema Mobili

Dinsdag 23 mei 2023

Italiaanse meubelfabrikant Lema Mobili introduceert dit jaar verschillende nieuwe producten, waaronder een slaapkamercollectie en familie van tafels en poefs.
Slaapliedje van Lema Mobili
Slaapliedje van Lema Mobili Slaapliedje van Lema Mobili

Ideeën uit het verleden geven leven aan de collectie Lullaby: een familie van meubilair voor het slaapgedeelte - bestaande uit bed, commode en nachtkastjes - die zich volgens Lema Mobili onderscheidt door zachte lijnen en een omhullend design. Het bed, ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba, heeft strakke, essentiële lijnen, met een hoog, imposant hoofdbord met een sterke geometrische opdruk en een zacht, omhullend effect, versterkt door de vulling. Het decoratieve stiksel, dat doorloopt in het hoofdbord, maakt de harmonie van het ontwerp compleet. Het bed is ook verkrijgbaar met opbergruimte.

 

Een nieuwe familie van tafels en poefs ontworpen door Piero Lissoni wordt gekenmerkt door de structuur in geribbeld hout, uitgevoerd in massief Canaletto notenhout. De salontafel is zowel verkrijgbaar in de ronde en ovale versie als in een vierkante vorm met afgeronde hoeken. Het blad van de salontafel kan op maat worden gemaakt met een blad van gelakt glas, steen of marmer, in alle varianten van de collectie.Links

www.lemamobili.com/en

Tags

Nieuws, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, slaapcomfort, kast, wandkast, inbouwkast, slaapbranche, slapen, slaap, garderobe, slaapfabrikant, slaapsegment, slaapconcept, #lema

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Eenvoud in Japanse plank
Carl Hansen & Søn introduceert de Tsugi-plank, die Japanse eenvoud en Deense timmertradities combineert in een ingetogen ontwerp van massief eiken- en teakhout.
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden