Nieuw Kobe merk

Maandag 31 augustus 2020

In september lanceert Kobe een nieuw merk. Essentials by Kobe bestaat uit kamerhoge gordijnstoffen.
Nieuw Kobe merk
Nieuw Kobe merk

Kobefab, beter bekend onder het label Kobe, maakt al meer dan 40 jaar gordijn- en meubelstoffen. Exclusieve ontwerpen en weelderige velours, maar ook commerciële basics. De afgelopen jaren heeft Kobe met zijn brede assortiment aan kamerhoge gordijnstoffen naar eigen zeggen echt zijn eigen positie in de markt veroverd.

 

Deze gordijnstoffen zijn volgens de fabrikant de essentie van raambekleding geworden en zo is het nieuwe Kobe label Essentials by Kobe ontstaan. Vanuit het succes van deze uni’s en basics lanceert Kobe het nieuwe merk, dat steeds verder zal groeien. Alle Essentials by Kobe stoffen zijn kamerhoog en wasbaar met minimale krimp. Kobe legt uit dat de stoffen daarnaast een natuurlijke textuur hebben, zeer soepel vallen en gemakkelijk toe te passen zijn in elk interieur.

 

Het nieuwe Kobe merk wordt gelanceerd in september. De bijbehorende website gaat 3 september live. In januari 2021 is opnieuw collectie introductie gepland. Naast Kobe en Essentials voert Kobefab ook Essente als merk. De interieurstoffen groothandel is gevestigd in Valkenswaard maar heeft meer showrooms in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland, zoals het ETC Design Center in Culemborg. Hier vindt van 20–22 september de ETC Design Experience plaats.Links

essentials.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl
www.kobe.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #Kobe, #Kobefab, #Essentials, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Artelux gaat voor Luxury Living
Het stadse hotelleven staat centraal in Luxury Living van Artelux, een aanvulling op de collectie van het merk van Hunter Douglas dochter Artex.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
 
Geen Frankfurt-beurzen tot Q1 2021
lees verder
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden