Nieuw directielid Gwinner

Donderdag 02 juni 2022

Gwinner Wohndesign is een traditioneel meubelbedrijf uit het Zwarte Woud. Hier worden de meubels ook geproduceerd. Per 1 juni verandert de directie van het bedrijf en treed Sven Schreiber toe tot het management.
Nieuw directielid Gwinner

Sven Schreiber neemt vanaf 1 juni de gebieden van Burkhard Schmidt over. Samen met Volker Held en Thomas Wälde moet hij de top van Gwinner Wohndesign gaan vormen. Terwijl Thomas Wälde's focus ligt op stationaire handel en associatieactiviteiten, zal Sven Schreiber zich concentreren op exportactiviteiten en e-commerce.

 

Schreiber was tot 2020 algemeen directeur bij Germania. Gwinner kijkt naar eigen zeggen positief naar de toekomst en hoopt met deze stap het bedrijf van binnenuit verder te versterken, de veranderde marktomstandigheden het hoofd te bieden en vooruitziend te handelen.Links

www.gwinner.de

Tags

Nieuws, wonen, interieur, inrichting, meubel, directie, directeur, personalia, #gwinnerwohndesign

Gerelateerd nieuws
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
Waarom een regendouche?
[Sponsored artikel] - We richten onze badkamer meer en meer in als een volwaardige ontspanningsruimte. Daar past een regendouche, uitgerust met een grote douchekop, zeker bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden