Inschrijving Meubelcongres geopend

Vrijdag 03 juni 2022

Op 21 juni vindt de volgende editie van het Meubelcongres plaats in Mechelen, georganiseerd door De Navem, de Nationale Vereniging van Meubelhandelaars.
Inschrijving Meubelcongres geopend

Het Navem congres zorgt voor een jaarlijkse dosis inspiratie. Presentaties en netwerkmomenten zorgen ervoor dat de bezoeker volgens de organisatie weer helemaal up-to-date is. Na het congres kunnen zij achteraf de presentaties downloaden via een profiel en bijbehorend paswoord.

 

Het thema van dit jaar is: Fit for the Future. 'Maak uw bedrijf futureproof, met een nieuw ecosysteem, en op zoek naar de meerwaarde, op het vlak van prijs, verkoop en mensen.' Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

 

De eerste lezing wordt gegeven door Timothy Desmet, cognitief psycholoog en professor aan de VUB. Gevolgd door Guy De Vleeschauwer, fulltime coach, trainer en consultant in de domeinen Sales, Leadership, Management-Coaching, Communicatie en Personal Skills.

Na de pauze komen Inge van Belle van Herculean Alliance en Rik Vera van Nexxworks aan het woord.Links

www.navem.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, navem, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, lokaal, held, lokale, #navem, #fedustria

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden