Inschrijving Meubelcongres geopend

Vrijdag 03 juni 2022

Op 21 juni vindt de volgende editie van het Meubelcongres plaats in Mechelen, georganiseerd door De Navem, de Nationale Vereniging van Meubelhandelaars.
Inschrijving Meubelcongres geopend

Het Navem congres zorgt voor een jaarlijkse dosis inspiratie. Presentaties en netwerkmomenten zorgen ervoor dat de bezoeker volgens de organisatie weer helemaal up-to-date is. Na het congres kunnen zij achteraf de presentaties downloaden via een profiel en bijbehorend paswoord.

 

Het thema van dit jaar is: Fit for the Future. 'Maak uw bedrijf futureproof, met een nieuw ecosysteem, en op zoek naar de meerwaarde, op het vlak van prijs, verkoop en mensen.' Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

 

De eerste lezing wordt gegeven door Timothy Desmet, cognitief psycholoog en professor aan de VUB. Gevolgd door Guy De Vleeschauwer, fulltime coach, trainer en consultant in de domeinen Sales, Leadership, Management-Coaching, Communicatie en Personal Skills.

Na de pauze komen Inge van Belle van Herculean Alliance en Rik Vera van Nexxworks aan het woord.Links

www.navem.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, navem, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, lokaal, held, lokale, #navem, #fedustria

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Mijn digitale zaak
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden