Mooie merken op Showup

Maandag 15 juli 2019

Wie actief is in de home-, gifts- & kidsbranche kan niet om Showup heen. Op 1 en 2 september tonen meer dan 400 merken hier hun producten. Interieurjournaal stelt een aantal van hen aan u voor.
Mooie merken op Showup
Mooie merken op Showup Mooie merken op Showup Mooie merken op Showup Mooie merken op Showup Mooie merken op Showup

Showup is een prima locatie om woonaccessoires voor de slaapkamer te ontdekken. Ook beddengoed zelf is hier echter te vinden. Zoals van het Nederlandse Essenza (afgebeeld is overtrek Filou, foto 1). Nederlands beddengoed design is er ook van Suite702, dat hotelbeddengoed van Gots gecertificeerd perkal katoen levert (foto 2). De naam van laatstgenoemde bedrijf is overigens een knipoog naar de bed in voor wereldvrede actie van John Lennon en Yoko Ono. Ook Aai uit Amstelveen levert beddengoed, maar daarnaast zijn bij dit bedrijf ook (klein)meubelen, karpetten en kussens (foto 3) te vinden.

 

Moderne lampen, met een retro uitstraling en een lange geschiedenis. Dat zijn de Anvia lampen, gebaseerd en geïnspireerd op de originele 'mid-century' ontwerpen van J.J.M. Hoogervorst. In de nieuwe modellen (foto 4) wordt het gevoel van toen met het gemak en duurzame van nu gecombineerd.

 

Het Poolse bedrijf Belmam produceert meubelen en accessoires van hout en metaaldraad (foto 5). Deze zijn vooral geschikt voor de kinderkamer. Creative Lab Amsterdam maakt Postable Papergoods, maar ontwikkelde ook een bijzonder collectie leerlook behang (foto 6). Behang op rol, maar dan nét even anders. Door een bijzondere bewerking heeft het behang een lederen uitstraling. Daarnaast is behang extra breed (70 in plaats van 53 centimeter).

 

Kortom, een enorm breed aanbod op Showup, waaruit wij de komende tijd vaker een greep zullen doen. Klik hier op tickets voor entreekaarten.Links

www.showup.nl
www.showup.nl/merken
www.anvia.nl
www.aaimadewithlove.com
www.belmam.pl
www.suite702.com
www.creativelabamsterdam.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, lamp, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #showup, #anvia, #aai, #aaimadewithlove, #belmam, #suite702, #creativelabamsterdam, #essenza

Gerelateerd nieuws
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Ook woninginrichting juni feest!
De Nederlandse detailhandel heeft in juni 2019 2,8% meer omzet geboekt dan in juni 2018. De interieurbranche heeft het opnieuw zeer goed gedaan!
lees verder
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden