Mooie merken op Showup

Maandag 15 juli 2019

Wie actief is in de home-, gifts- & kidsbranche kan niet om Showup heen. Op 1 en 2 september tonen meer dan 400 merken hier hun producten. Interieurjournaal stelt een aantal van hen aan u voor.
Mooie merken op Showup
Mooie merken op Showup Mooie merken op Showup Mooie merken op Showup Mooie merken op Showup Mooie merken op Showup

Showup is een prima locatie om woonaccessoires voor de slaapkamer te ontdekken. Ook beddengoed zelf is hier echter te vinden. Zoals van het Nederlandse Essenza (afgebeeld is overtrek Filou, foto 1). Nederlands beddengoed design is er ook van Suite702, dat hotelbeddengoed van Gots gecertificeerd perkal katoen levert (foto 2). De naam van laatstgenoemde bedrijf is overigens een knipoog naar de bed in voor wereldvrede actie van John Lennon en Yoko Ono. Ook Aai uit Amstelveen levert beddengoed, maar daarnaast zijn bij dit bedrijf ook (klein)meubelen, karpetten en kussens (foto 3) te vinden.

 

Moderne lampen, met een retro uitstraling en een lange geschiedenis. Dat zijn de Anvia lampen, gebaseerd en geïnspireerd op de originele 'mid-century' ontwerpen van J.J.M. Hoogervorst. In de nieuwe modellen (foto 4) wordt het gevoel van toen met het gemak en duurzame van nu gecombineerd.

 

Het Poolse bedrijf Belmam produceert meubelen en accessoires van hout en metaaldraad (foto 5). Deze zijn vooral geschikt voor de kinderkamer. Creative Lab Amsterdam maakt Postable Papergoods, maar ontwikkelde ook een bijzonder collectie leerlook behang (foto 6). Behang op rol, maar dan nét even anders. Door een bijzondere bewerking heeft het behang een lederen uitstraling. Daarnaast is behang extra breed (70 in plaats van 53 centimeter).

 

Kortom, een enorm breed aanbod op Showup, waaruit wij de komende tijd vaker een greep zullen doen. Klik hier op tickets voor entreekaarten.Links

www.showup.nl
www.showup.nl/merken
www.anvia.nl
www.aaimadewithlove.com
www.belmam.pl
www.suite702.com
www.creativelabamsterdam.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, lamp, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #showup, #anvia, #aai, #aaimadewithlove, #belmam, #suite702, #creativelabamsterdam, #essenza

Gerelateerd nieuws
Perfect plaatje met Simplehuman
Simplehuman, fabrikant van designvoorwerpen die het leven efficiŽnter maken, introduceert de sensorspiegel SE met ingebouwde telefoonhouder.
lees verder
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
 
CBM bezint tijdens ALV 2019
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Orgatec 2020 groeit
De biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen van 27-31 oktober 2020 lijkt flink te groeien dankzij nieuwe exposanten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden