Luxaflex beschermt tegen zon en warmte

Zaterdag 13 juli 2019

Luxaflex introduceert het nieuwe innovatieve M-Screen Ultimetal® doek. Deze raambekleding voorkomt lichtschittering of wisselende temperaturen, door de gemetalliseerde achterzijde. Daarmee is het product bijzonder geschikt voor kantoren en publieke gebouwen.
Luxaflex beschermt tegen zon en warmte
Luxaflex beschermt tegen zon en warmte Luxaflex beschermt tegen zon en warmte

M-Screen Ultimetal is ontwikkelt door het Hunter Douglas dochterbedrijf Mermet. De raambekleding wordt binnen gemonteerd, maar functioneert hetzelfde als buitenzonwering. Het weefsel van de M-Screen Ultimetal bevat minuscule gaatjes voor een adequate lichtinval en waarborgt de kwaliteit van transparantie. De lichtinval wordt door het doek gereguleerd, waardoor er geen sprake meer is van storende lichtschittering op beeldschermen.

 

Het M-Screen Ultimetal doek is opgebouwd uit 36% glasvezel en 64% vinyl en heeft een gemetalliseerde achterzijde. Hierdoor wordt 83% zonne-energie gereflecteerd, wat ongewenste oververhitting van de ruimte voorkomt. De raambekleding is daarom geschikt voor projecten die moeten voldoen aan hoge Epc-eisen en duurzame certificeringsystemen als Breeam-NL en Leed in (publieke) gebouwen. Daarnaast werkt dit doek brandvertragend, is deze onderhoudsvriendelijk en waterafstotend. Door de mechanistische weerstand hangt dit doek volgens Luxaflex zeer goedgevormd in het raamkozijn en oogt deze degelijker dan robuustere pvc-doeken.Links

www.luxaflex.nl
www.luxaflex.be

Tags

nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, #luxaflex, #mscreenultimetal

Gerelateerd nieuws
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Luxaflex vult collecties aan
Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette Shades.
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden