Luxaflex beschermt tegen zon en warmte

Zaterdag 13 juli 2019

Luxaflex introduceert het nieuwe innovatieve M-Screen Ultimetal® doek. Deze raambekleding voorkomt lichtschittering of wisselende temperaturen, door de gemetalliseerde achterzijde. Daarmee is het product bijzonder geschikt voor kantoren en publieke gebouwen.
Luxaflex beschermt tegen zon en warmte
Luxaflex beschermt tegen zon en warmte Luxaflex beschermt tegen zon en warmte

M-Screen Ultimetal is ontwikkelt door het Hunter Douglas dochterbedrijf Mermet. De raambekleding wordt binnen gemonteerd, maar functioneert hetzelfde als buitenzonwering. Het weefsel van de M-Screen Ultimetal bevat minuscule gaatjes voor een adequate lichtinval en waarborgt de kwaliteit van transparantie. De lichtinval wordt door het doek gereguleerd, waardoor er geen sprake meer is van storende lichtschittering op beeldschermen.

 

Het M-Screen Ultimetal doek is opgebouwd uit 36% glasvezel en 64% vinyl en heeft een gemetalliseerde achterzijde. Hierdoor wordt 83% zonne-energie gereflecteerd, wat ongewenste oververhitting van de ruimte voorkomt. De raambekleding is daarom geschikt voor projecten die moeten voldoen aan hoge Epc-eisen en duurzame certificeringsystemen als Breeam-NL en Leed in (publieke) gebouwen. Daarnaast werkt dit doek brandvertragend, is deze onderhoudsvriendelijk en waterafstotend. Door de mechanistische weerstand hangt dit doek volgens Luxaflex zeer goedgevormd in het raamkozijn en oogt deze degelijker dan robuustere pvc-doeken.Links

www.luxaflex.nl
www.luxaflex.be

Tags

nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, #luxaflex, #mscreenultimetal

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden