Minder dealers Quick-Step

Donderdag 30 juli 2020

Vloerenspecialisten opgelet. Quick-Step gaat vanaf 1 september door met minder dealers. De vloerfabrikant kiest hiermee naar eigen zeggen voor een toegewijde groep retailers als ambassadeurs van het merk. Dit moet zorgen voor een positieve impact op de verkoop.
Minder dealers Quick-Step

Het is volgens Unilin van cruciaal belang voor het merkimago en -beleving van Quick-Step dat het beschikt over een netwerk van winkelpunten met inspirerende verkopers die een sterke product- en installatiekennis hebben en goede nazorg kunnen verzekeren.

 

Met de vernieuwde aanpak investeert Quick-Step in een geïnformeerd en getraind netwerk van dealers die de consumenten op een kwalitatieve manier begeleiden bij hun zoektocht naar een nieuwe vloer. Zo creëert de firma naar eigen zeggen een gelijker speelveld, met meer duidelijkheid voor de hele keten, van groothandel via dealers tot consumenten.

 

Hoe Quick-Step kiest welke dealers afvallen en met wie het bedrijf doorgaat is niet duidelijk. De overgebleven retailers wil het bedrijf laten uitgroeien tot volwaardige Quick-Step ambassadeurs. Om dit te bereiken geeft het merk diepgaand advies en training. Bovendien krijgen de dealers en hun productassortiment een prominente plaats op de digitale platformen en in de communicatie van Quick-Step. Mogelijke klanten worden via de Quick-Step kanalen ook rechtstreeks doorverwezen naar een winkelpunt.Links

www.quick-step.com
www.unilin.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, plank, parket, #quickstep, #unilin

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder
De G van Gietvloeren
Gietvloeren zijn in trek in zowel de particuliere als zakelijke markt. Een van de landelijke opererende spelers op het gebied van gietvloeren is G-Vloeren.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden