Minder dealers Quick-Step

Donderdag 30 juli 2020

Vloerenspecialisten opgelet. Quick-Step gaat vanaf 1 september door met minder dealers. De vloerfabrikant kiest hiermee naar eigen zeggen voor een toegewijde groep retailers als ambassadeurs van het merk. Dit moet zorgen voor een positieve impact op de verkoop.
Minder dealers Quick-Step

Het is volgens Unilin van cruciaal belang voor het merkimago en -beleving van Quick-Step dat het beschikt over een netwerk van winkelpunten met inspirerende verkopers die een sterke product- en installatiekennis hebben en goede nazorg kunnen verzekeren.

 

Met de vernieuwde aanpak investeert Quick-Step in een geïnformeerd en getraind netwerk van dealers die de consumenten op een kwalitatieve manier begeleiden bij hun zoektocht naar een nieuwe vloer. Zo creëert de firma naar eigen zeggen een gelijker speelveld, met meer duidelijkheid voor de hele keten, van groothandel via dealers tot consumenten.

 

Hoe Quick-Step kiest welke dealers afvallen en met wie het bedrijf doorgaat is niet duidelijk. De overgebleven retailers wil het bedrijf laten uitgroeien tot volwaardige Quick-Step ambassadeurs. Om dit te bereiken geeft het merk diepgaand advies en training. Bovendien krijgen de dealers en hun productassortiment een prominente plaats op de digitale platformen en in de communicatie van Quick-Step. Mogelijke klanten worden via de Quick-Step kanalen ook rechtstreeks doorverwezen naar een winkelpunt.Links

www.quick-step.com
www.unilin.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, plank, parket, #quickstep, #unilin

Gerelateerd nieuws
Meer winst, minder omzet voor Beaulieu
De Beaulieu International Group (BIG) heeft deze week haar eerste jaarverslag gepubliceerd. De omzet is gedaald, waarbij de winstgevendheid wel is verbeterd.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder
 
Cornelis bij Rinos
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden