Mflor verlaagt de prijzen

Maandag 05 september 2022

In aanloop naar de Incoda heeft Mflor bekendgemaakt dat het de prijzen van de PVC producten gaat verlagen, in samenwerking met de groothandel.
Mflor verlaagt de prijzen
Mflor verlaagt de prijzen Mflor verlaagt de prijzen

Al maandenlang wordt de wonenmarkt (en zeker de vloerenmarkt) geconfronteerd met continue prijsverhogingen en berichten over hoge inflatie, net nadat er de afgelopen jaren wereldwijd stijgingen zijn van (container-) transportkosten. Al met al geen prettig vooruitzicht wanneer je je woning wilt gaan verbouwen en een nieuwe vloer moet uitkiezen.

 

Mflor gooit het over een andere boeg en komt met goed nieuws. In plaats van verhogen heeft de PVC vloeren specialist in overleg met de groothandels ervoor gekozen om per 1 september de prijzen van alle dryback PVC vloeren uit de collectie te verlagen.

 

Maand na maand neemt consumentenvertrouwen af als gevolg van de inflatie en andere berichtgeving in de media. Nu de internationale transportkosten aanzienlijk zijn gedaald, willen Mflor en de groothandels een belangrijk signaal afgeven naar de markt: Zij hebben vertrouwen in de toekomst en met deze prijsverlaging willen de betrokken partijen de verkoop van PVC vloeren dit najaar nog een extra boost geven.

 

De prijsverlaging gaat in op 1 september 2022 en geldt voor de consumentenadviesprijzen en de inkoopprijzen bij de groothandels. De actuele adviesprijzen en inkoopprijzen zijn op te vragen bij de Mflor groothandels Intr of Peitsman.

 

Alle drie de bedrijven zullen ook aanwezig zijn op de Incoda in Gorinchem van 11 t/m 13 september.Links

www.mflor.com
www.peitsman.nl
www.intr.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

nieuws, interieur, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, prijs, prijsverlaging, groothandel, verkoop, stimulering, transportkosten, besluit, consument, winkels, retail, dryback, #mflor, #peitsman, #intr, #Incoda

Gerelateerd nieuws
 
Destination Design terug
lees verder
Meubel- en woonretail hekkesluiter
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 1,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 6,0% lager, opnieuw dus stevige inflatie. Non food kromp met 2,5%, maar interieur nog (veel) meer!
lees verder
Overname Novalin door Calcutta
De Calcutta Home Fashion Group, de oudste weverijmolen van België, heeft de Nederlandse wandbekledingsproducent House of Novalin (Veryfanny) overgenomen.
lees verder
 
Duurzaamheid centraal op Domotex
lees verder
De stille en ongecompliceerde vloer
De laatste jaren zijn 'rigid' vloeren steeds meer in opkomst, waarbij de Meisterdesign.rigid een mooi voorbeeld is van een dergelijke innovatieve vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden