Mflor verlaagt de prijzen

Maandag 05 september 2022

In aanloop naar de Incoda heeft Mflor bekendgemaakt dat het de prijzen van de PVC producten gaat verlagen, in samenwerking met de groothandel.
Mflor verlaagt de prijzen
Mflor verlaagt de prijzen Mflor verlaagt de prijzen

Al maandenlang wordt de wonenmarkt (en zeker de vloerenmarkt) geconfronteerd met continue prijsverhogingen en berichten over hoge inflatie, net nadat er de afgelopen jaren wereldwijd stijgingen zijn van (container-) transportkosten. Al met al geen prettig vooruitzicht wanneer je je woning wilt gaan verbouwen en een nieuwe vloer moet uitkiezen.

 

Mflor gooit het over een andere boeg en komt met goed nieuws. In plaats van verhogen heeft de PVC vloeren specialist in overleg met de groothandels ervoor gekozen om per 1 september de prijzen van alle dryback PVC vloeren uit de collectie te verlagen.

 

Maand na maand neemt consumentenvertrouwen af als gevolg van de inflatie en andere berichtgeving in de media. Nu de internationale transportkosten aanzienlijk zijn gedaald, willen Mflor en de groothandels een belangrijk signaal afgeven naar de markt: Zij hebben vertrouwen in de toekomst en met deze prijsverlaging willen de betrokken partijen de verkoop van PVC vloeren dit najaar nog een extra boost geven.

 

De prijsverlaging gaat in op 1 september 2022 en geldt voor de consumentenadviesprijzen en de inkoopprijzen bij de groothandels. De actuele adviesprijzen en inkoopprijzen zijn op te vragen bij de Mflor groothandels Intr of Peitsman.

 

Alle drie de bedrijven zullen ook aanwezig zijn op de Incoda in Gorinchem van 11 t/m 13 september.Links

www.mflor.com
www.peitsman.nl
www.intr.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

nieuws, interieur, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, prijs, prijsverlaging, groothandel, verkoop, stimulering, transportkosten, besluit, consument, winkels, retail, dryback, #mflor, #peitsman, #intr, #Incoda

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden