Mflor exposant op Bau

Woensdag 29 maart 2023

Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
Mflor exposant op Bau

Bau München is een beurs waar alle noviteiten uit alle aspecten uit de bouw getoond worden. Van bouwmaterialen tot IT infrastructuur en van architecten tot zonnepanelen. Op de Bau München kunt u letterlijk alles vinden om een complete woonwijk van a tot z op te tuigen. Deze beurs is een van de grootste bouwgerelateerde beurzen in Duitsland en trekt veel internationale bezoekers.

 

Ook Mflor international pesenteert zich op de Bau van 17-22 april 2023 in het beurscentrum Messe München. In de stand (nr. 408 - Hal A5) toont het vloerenbedrijf de nieuwste collecties van zowel Mflor als Solcora en wordt het nieuwe duurzame merk Extensu gelanceerd (daarover later meer). Zowel het Duitse als het Nederlandse team staat klaar om de bezoekers te ontvangen en uitgebreid te informeren over de noviteiten op de stand (zie foto).Links

www.mflor.com
www.solcora.nl
www.bau-muenchen.com

Tags

nieuws, interieur, beurs, pvcvloeren, lijmvloeren, klikvloeren, presentatie, stand, internationaal, duitsland, munchen, bouwmaterialen, bouwbeurs, noviteiten, duurzaam, stand, beurscentrium, #bau, #solcora, #mflor, #extensu

Gerelateerd nieuws
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Nieuw tegelcollectie
Vloerenspecialist Forbo Flooring Systems lanceert de nieuwe Allura-collectie met luxe vinyltegels (LVT). De collectie is ontworpen met een focus op flexibel leggen en duurzaamheid.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden