Mflor exposant op Bau

Woensdag 29 maart 2023

Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
Mflor exposant op Bau

Bau München is een beurs waar alle noviteiten uit alle aspecten uit de bouw getoond worden. Van bouwmaterialen tot IT infrastructuur en van architecten tot zonnepanelen. Op de Bau München kunt u letterlijk alles vinden om een complete woonwijk van a tot z op te tuigen. Deze beurs is een van de grootste bouwgerelateerde beurzen in Duitsland en trekt veel internationale bezoekers.

 

Ook Mflor international pesenteert zich op de Bau van 17-22 april 2023 in het beurscentrum Messe München. In de stand (nr. 408 - Hal A5) toont het vloerenbedrijf de nieuwste collecties van zowel Mflor als Solcora en wordt het nieuwe duurzame merk Extensu gelanceerd (daarover later meer). Zowel het Duitse als het Nederlandse team staat klaar om de bezoekers te ontvangen en uitgebreid te informeren over de noviteiten op de stand (zie foto).Links

www.mflor.com
www.solcora.nl
www.bau-muenchen.com

Tags

nieuws, interieur, beurs, pvcvloeren, lijmvloeren, klikvloeren, presentatie, stand, internationaal, duitsland, munchen, bouwmaterialen, bouwbeurs, noviteiten, duurzaam, stand, beurscentrium, #bau, #solcora, #mflor, #extensu

Gerelateerd nieuws
InCoDa presenteert 'Blijf bij…'
[Sponsored artikel] - Na de zomer worden op 22 t/m 24 september de nieuwste eyecatchers en collecties van ruim 200 merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering gepresenteerd op vakevent InCoDa.
lees verder
 
Herstructurering Home Fashion Groep
lees verder
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
Haal de zomer in huis
Unilin biedt mensen de mogelijkheid om de zomer in huis te halen met Sunny Shades & Quickstep vloeren.
lees verder
Duurzame innovaties
Interface presenteert nieuwe collecties met 'crafted' textiel en natuurlijke vormen. Deze twee nieuwe collecties tapijt- en vinyltegels bieden inspiratie en duurzame innovaties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden