Meubelbeurs Milaan 2014

Maandag 24 maart 2014

De 53ste editie van de Salone Internazionale del Mobile vakbeurs in Milaan staat in de startblokken. Tijdens de beurs is er, in samenwerking met acht toonaangevende architecten, een groot cultureel evenement op het Rho jaarbeursterrein georganiseerd. Dit alles vindt plaats van zaterdag 8 tot en met donderdag 13 april.
Meubelbeurs Milaan 2014

Waar de architect Massimiliano Fuksas woont, vastgelegd door Aki Furudate. Fuksas is één van de deelnemers aan het project 'Where Architects live'

 

 

Normaal gesproken zullen zo'n 300.000 bezoekers uit 160 verschillende landen zo’n 2.400 exposanten het evenement bezoeken. Ook deze editie van de Salone Internazionale del Mobile is weer in drie verschillende stijlcategorieën ingedeeld: klassiek, modern en design. Ruim 1.400 van de deelnemende exposanten zullen hun producten niet alleen op de Salone maar ook op de International Furnishing Accessories Exhibition laten zien. Deze accessoires vakbeurs, die is opgericht in 1989 als onderdeel van de Salone Internazionale del Mobile, wordt jaarlijks op het Rho beursterrein gehouden. Ze biedt het nieuwste op het gebied van accessoires, decoratie en stoffen.

De organisatie is niet alleen trots op de samenwerking met fabrikanten van wereldformaat, maar ook op de deelname van high-end meubelmerken zoals Hästens, Kvadrat, Iittala en Tom Dixon en de deelname van modemerken zoals Ferré, Pierre Cardin en Ungaro. Grote namen als Flötotto, SCP, Thonet, Treca en Wittmann keren dit jaar weer terug op de beursvloer. Behalve het meubelevenement vinden ook de internationale keukententoonstelling EuroCucina, de International Bathroom Exhibition, het evenement voor nieuwe, creatieve ontwerpers SaloneSatellite en het project Where Architects Live plaats.

Salone del Mobile, Milaan, Milan Fairgrounds Rho. Zaterdag 8 tot en met donderdag 13 april 2014, 9.30 uur tot 18.30 uur, consumentendagen op zaterdag en zondag. Dagtickets online vanaf € 20,-. Informatie en kaarten: www.cosmit.it.Links

www.cosmit.it

Tags

Meubelbeurs Milaan, Salone Internazionale del Mobile, International Furnishing Accessories Exhibition

Gerelateerd nieuws
 
Vertrouwd Salone del Mobile
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
 
Salone moet Super worden
lees verder
 
Meubelbeurs Milaan komt er aan!
lees verder
Special Wandbekleding in Ons Huis
Volgende week valt de mei/juni-editie van Vaktijdschrift Ons Huis op de mat. Met naast een special over wandbekleding ook speciale aandacht voor ruimtebesparende bedden en tafelaankleding.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden