Merken keren terug naar DWI

Maandag 24 april 2023

Maxfurn heeft de succesvolle samenwerking met De Woonindustrie (DWI) verlengd en heeft opnieuw voor vijf jaar getekend. Verder zijn er een aantal nieuwe ’oude’ namen die terugkeren.
Merken keren terug naar DWI
Merken keren terug naar DWI Merken keren terug naar DWI

Madam Stoltz (foto 2) staat opnieuw in De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein, net als Gift Stories (tot eind 2022 bekend onder de naam 2Gether), met de merken 58Products, Incado, Livingly, Räder, Sirius, The Organic Company, Wax Design en Canairi.

 

Dit geldt - zoals Interieurjournaal eerder al meldde - ook voor Recor Group, met zowel Recor, Sofabed en Recor Bedding. Ook het merk Kanza, onderdeel van Dutch Tribes, heeft haar intrek genomen. Daarnaast komt Vriesco vanaf 1 juni naar Nieuwegein met het merk A House of Happiness (foto 3).

 

DWI is trots op de vernieuwde samenwerkingen: 'We zijn erg verheugd om onze bestaande partnerships te versterken en nieuwe partners te verwelkomen in ons centrum. We blijven ons inzetten om de beste kwaliteit en service te bieden aan onze exposanten en bezoekers. Dat doen we onder andere door naast de Vakdagen, events als de Interieurprofessionaldag en MDXL Project & Interieur te organiseren en op de maandag natuurlijk de Marketday,' aldus Jan Hogenkamp.

 

Verder zorgen speciale VIP dagen, zoals georganiseerd door Passe Partout en Haans Lifestyle op 24, 25 en 26 april, voor bedrijvigheid in het centrum. Ook Cartel Living, Dimondi, Leclerq en Bouman, RB Collection, Life is a Jungle, Stylerz, Interstar, Jan Kurtz, Akante, BKS Meubelen, Wandkraft, Studio BAC en XO Interior doen mee aan deze dagen en zetten hun showroom extra open.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Consument minder negatief
De stemming onder consumenten verbeterde ook in februari weer iets, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen steeg van -28 in januari naar -27 in februari. De koopbereidheid verbeterde, terwijl het oordeel over het economische klimaat wat verslechterde.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden