Merken keren terug naar DWI

Maandag 24 april 2023

Maxfurn heeft de succesvolle samenwerking met De Woonindustrie (DWI) verlengd en heeft opnieuw voor vijf jaar getekend. Verder zijn er een aantal nieuwe ’oude’ namen die terugkeren.
Merken keren terug naar DWI
Merken keren terug naar DWI Merken keren terug naar DWI

Madam Stoltz (foto 2) staat opnieuw in De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein, net als Gift Stories (tot eind 2022 bekend onder de naam 2Gether), met de merken 58Products, Incado, Livingly, Räder, Sirius, The Organic Company, Wax Design en Canairi.

 

Dit geldt - zoals Interieurjournaal eerder al meldde - ook voor Recor Group, met zowel Recor, Sofabed en Recor Bedding. Ook het merk Kanza, onderdeel van Dutch Tribes, heeft haar intrek genomen. Daarnaast komt Vriesco vanaf 1 juni naar Nieuwegein met het merk A House of Happiness (foto 3).

 

DWI is trots op de vernieuwde samenwerkingen: 'We zijn erg verheugd om onze bestaande partnerships te versterken en nieuwe partners te verwelkomen in ons centrum. We blijven ons inzetten om de beste kwaliteit en service te bieden aan onze exposanten en bezoekers. Dat doen we onder andere door naast de Vakdagen, events als de Interieurprofessionaldag en MDXL Project & Interieur te organiseren en op de maandag natuurlijk de Marketday,' aldus Jan Hogenkamp.

 

Verder zorgen speciale VIP dagen, zoals georganiseerd door Passe Partout en Haans Lifestyle op 24, 25 en 26 april, voor bedrijvigheid in het centrum. Ook Cartel Living, Dimondi, Leclerq en Bouman, RB Collection, Life is a Jungle, Stylerz, Interstar, Jan Kurtz, Akante, BKS Meubelen, Wandkraft, Studio BAC en XO Interior doen mee aan deze dagen en zetten hun showroom extra open.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden