Meer Signify outdoorverlichting

Woensdag 01 februari 2023

Signify komt met twee nieuwe outdoor armaturen, die bestand zijn tegen elk weertype en tegelijkertijd van alle slimme verlichtingsopties zijn voorzien.
Meer Signify outdoorverlichting
Meer Signify outdoorverlichting Meer Signify outdoorverlichting

In oktober 2022 introduceerde Signify het Wiz lichtsnoer, de allereerste Wiz-buitenlamp. Nu breidt Signify het outdoor assortiment van Wiz uit met twee nieuwe producten: de nieuwe Wiz Elpas-wandlamp en de stijlvolle WiZ-grondspots voor buiten. Dankzij het 12V-laagspanningssysteem van deze spots is de installatie ook heel veilig en makkelijk.

 

De nieuwe Wiz-grondspots voor buiten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunnen tot 180 graden gedraaid worden. De starterskit, bestaande uit twee grondspots met pin, een adapter en controler, is uit te breiden tot vijf armaturen. De installatie is eenvoudig, dankzij het plug-and-play principe.

 

De nieuwe Elpas-wandlamp voor buiten (230V) is ook gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen voor bescherming tegen direct zonlicht, zware regenval of ijzige temperaturen. De lamp biedt verschillende lichtmodi en een keuze uit meer dan 16 miljoen. De nieuwe producten in het outdoor assortiment van Wiz zijn beide verkrijgbaar in het zwart en kunnen via Wifi worden bediend met de Wiz-app of Wizmote-afstandsbediening.Links

www.signify.com/nl-nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, outdoor, buiten, tuin, #philips, #philipshue, #philipshuebridge, #signify

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden