Meer Signify outdoorverlichting

Woensdag 01 februari 2023

Signify komt met twee nieuwe outdoor armaturen, die bestand zijn tegen elk weertype en tegelijkertijd van alle slimme verlichtingsopties zijn voorzien.
Meer Signify outdoorverlichting
Meer Signify outdoorverlichting Meer Signify outdoorverlichting

In oktober 2022 introduceerde Signify het Wiz lichtsnoer, de allereerste Wiz-buitenlamp. Nu breidt Signify het outdoor assortiment van Wiz uit met twee nieuwe producten: de nieuwe Wiz Elpas-wandlamp en de stijlvolle WiZ-grondspots voor buiten. Dankzij het 12V-laagspanningssysteem van deze spots is de installatie ook heel veilig en makkelijk.

 

De nieuwe Wiz-grondspots voor buiten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunnen tot 180 graden gedraaid worden. De starterskit, bestaande uit twee grondspots met pin, een adapter en controler, is uit te breiden tot vijf armaturen. De installatie is eenvoudig, dankzij het plug-and-play principe.

 

De nieuwe Elpas-wandlamp voor buiten (230V) is ook gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen voor bescherming tegen direct zonlicht, zware regenval of ijzige temperaturen. De lamp biedt verschillende lichtmodi en een keuze uit meer dan 16 miljoen. De nieuwe producten in het outdoor assortiment van Wiz zijn beide verkrijgbaar in het zwart en kunnen via Wifi worden bediend met de Wiz-app of Wizmote-afstandsbediening.Links

www.signify.com/nl-nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, outdoor, buiten, tuin, #philips, #philipshue, #philipshuebridge, #signify

Gerelateerd nieuws
 
Een cadeautje van een lamp
lees verder
Even voorstellen: Kreon Holon 20
Kreon voeg Holon 20 toe aan de Holon-collectie. Als aanvulling op de 20-40-60-80 maatvoering, is de Holon 20 klein maar krachtig.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Smart homemarkt 6,3 miljard
De smart home markt in Nederland groeide in een jaar van € 5,8 miljard naar € 6,3 miljard. Ook steeg het bezit van slimme apparaten naar 61% van de huishoudens.
lees verder
Super Skin thema A@W R'dam
‘Super Skin’ is thema van de 'speed-date' beurs Architect@Work voor de editie komende september in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden