Meer bezoek Proposte

Donderdag 02 mei 2019

Er kwamen meer bezoekers dan vorig jaar af op de 27ste editie van de internationale meubel- en gordijnstoffenbeurs Proposte, die twee weken geleden is gehouden.
Meer bezoek Proposte
Meer bezoek Proposte Meer bezoek Proposte Meer bezoek Proposte Meer bezoek Proposte Meer bezoek Proposte

Foto's: Donatella Simonetti

Proposte - direct aansluitend op de Salone del Mobile in Milaan gehouden van 15-17 april - werd volgens de organisatie vooral de eerste dag zeer goed bezocht om het topaanbod van meubelbekledings- en gordijnstoffen en toebehoren te ontdekken in het Italiaanse Cernobbio (Como).

Er was een stijging van 3,5% in internationale bezoekers die 70% van het bezoek voor hun rekening namen. Vooral uit de UK, Japan, Rusland, Nederland, Zwitserland en China steeg het aantal bezoekers significant. Bleef het aantal uit de USA stabiel, het aantal uit Italië daalde licht.

Het traditionele gala werd dinsdagavond gehouden: een diner (foto 5) met dansmuziek op de achtergrond (foto 4), gevolgd door een lichtshow en DJ bij de prachtige ambiance van Villa Antica (foto 3).

Veel lof was er ook voor de uitvoering van het thema 'Woven Stories' (foto 2), gemaakt door Studiocharlie, onder meer van diverse journalisten over de hele wereld (foto 6). Door het hele expositiecentrum heen vertelde dit het verhaal van inrichtingsstoffen van de Proposte-exposanten.



Links

www.internationalobservatory.com
www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #proposte, #propostefair, #propostefair2019, #proposte27, #proposte2019, #wovenstories, #studiocharlie, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŰren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden