Materiaal met een missie

Maandag 16 mei 2022

En van de uitgangspunten van Kendix is om steeds duurzamere producten te ontwikkelen. Vanuit dat streven presenteert het merk de gordijnstof Tana recycle, gemaakt van pre-consumer gerecyclede Pes-vezels.
Materiaal met een missie
Materiaal met een missie Materiaal met een missie

Tana recycle is een transparante, kamerhoge gordijnstof van 100% gerecycle Trevira CS garens met een natuurlijke linnenlook. De Tana stof uit de 2012/2013 collectie in een nieuw jasje.

 

Een andere nieuwe gordijnstof binnen het Kendix-label is de kwaliteit Dream. Volgens Kendix, een merk van Artex, is dit een soepelvallende, kamerhoge black-out stof. De Dream is een digitaal geprinte uni structuur met een weefeffect op de bekende Goodnight. Met geteste Black-out waarden op 15.000 lux TM 5.04. Tana Recycle en Dream vormen een mooie aanvulling op het huidige assortiment. Enerzijds vanuit de groene gedachten, anderzijds vanuit het natuurlijke afsluitende aspect.Links

www.artex.hde.nl
www.kendix.nl
www.instagram.com/kendixstudios/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, kussen, kendix, artex, #kendix, #artex

Gerelateerd nieuws
Wonderful Wallcoverings
In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
lees verder
Succesvolle Techtextil, Texprocess and Heimtextil Summer
Met in totaal 117 deelnemende landen, ongeveer 63.000 bezoekers en 2.300 exposanten werd het een goede herlancering van de internationale textielbeurzen in het beurscentrum van Frankfurt.
lees verder
Voordelen Pvc ramen en deuren
[Sponsored artikel] - Bij renovatie van je huis, kan je de materiaalkeuze van je ramen of deuren kiezen: hout, aluminium of pvc. Over pvc bestaan helaas tal van misverstanden. Toch is pvc hierbij een slimme keuze: alle voordelen op een rijtje!
lees verder
 
Marker Scholten bij BN
lees verder
 
Zomernieuws Woonindustrie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden